autor:

Fara foto

» » Aperitive

Rosii picante

Autor: George Florescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 septembrie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: George Florescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 septembrie 2005

Ingrediente
250 gr. rosii, o jumatate de ceapa, un ardei iute, 1 catel de usturoi, cateva frunzulite de busuioc, 1 lingura de untdelemn, 1 lingurita de suc de lamaie, 1/2 lingurita coaja de lamaie rasa, sare, piper.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Se oparesc rosiile cu apa clocotita, se curata de pielita si de seminte, se taie in cubulete. Se toaca jumatatea de ceapa, se taie ardeiul si se curata de seminte si nervuri, se toaca si el marunt, la fel ca si catelul de usturoi si frunzele de menta. Se amesteca totul cu untdelemn, sucul si coaja rasa de lamaie, sare, piper. Se serveste pe paine prajita, langa peste, pui, orez, macaroane.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii picante" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Snitele din dovlecei cu cascaval si marar

Snitele din dovlecei cu cascaval si marar

Se curata de coaja dovleceii, se dau pe razatoarea mica si se strorc de apa lasata. Peste dovlecei

34 voturi    17 comentarii
30 min
Aperitive
Rulouri de sunca umplute

Rulouri de sunca umplute

Legumele in prealabil fierte (de preferinta in supa.Primesc un gust mai bun)si restul care nu trebuie

8 voturi    6 comentarii
1h
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

5 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Salata de sfecla rosie -aperitiv