Reteta postata pe: 23 aprilie 2009
Ingrediente
cateva rosii copate de diverse feluri, o legatura mica de busuioc prospat, curatat, sare marina si piper negru prospat macinat, ulei de masline, otet de vin alb sau otet de ierburi aromate, de calitate buna
Dificultate: Redusa | Timp: 10 min
Mod de preparare
Aveti grija ca rosiile sa fie bine coapte. Spalati-le, înlaturati partea unde se prinde codita si scoateti cu atentie semintele. Puneti rosii le într-un bol, rupeti peste ele busuiocul, condimentati cu sare si piper, apoi turnati deasupra ulei de masline si otet, ca sa echilibrati aromele dupa gustul dvs. Înainte de a fi puse pe hruschette, rosiile pot fi taiate bucati mai mari, tocate marunt sau zdrobite intre degete - oricum sunt foarte gustoase.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii si busuioc si ulei" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive
Spalam rosiile bine coapte, le taiem felii subtiri si le rasfiram pe sita, astfel incat feliile sa
4 voturi
7 comentarii
96h
Se curata conopida, se desface in bucatele, se lasa 15 min in apa cu sare, apoi se spala.Se acopera
6 voturi
1 comentariu
58 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate