Rosiilor li se taie un capacel ,apoi se scobesc si se sareaza putin.Se toaca varza se adauga putina sare,pulpa rosiilor tocata,ardeii taiati felii subtiri si putin patrunjel tocat.
Sosul se pregateste astfel:se fierbe oul,se curata,apoi galbenusul se amesteca bine cu mustarul otetul si uleiul.Se toarna sosul peste compozitia de varza.Se umplu rosiile si se acopera cu capacelul.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii