Rosiilor li se taie un capacel ,apoi se scobesc si se sareaza putin.Se toaca varza se adauga putina sare,pulpa rosiilor tocata,ardeii taiati felii subtiri si putin patrunjel tocat.
Sosul se pregateste astfel:se fierbe oul,se curata,apoi galbenusul se amesteca bine cu mustarul otetul si uleiul.Se toarna sosul peste compozitia de varza.Se umplu rosiile si se acopera cu capacelul.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii