autor:

ana catalina focsa

» » Aperitive

Rosii umplute

Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 09 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 09 martie 2010

Ingrediente
10 rosii, 1 cutie de branza cremosa, sare, 1 ceapa, patrunjel verde, 3 linguri de smantana, 1 lingura de ulei de masline(optional)

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

3 voturi

Mod de preparare

Se spala bine rosiile si se taie pe jumatate.Se scoate miezul si se lasa la scurs cu gura in jos pe servetele absorbante.Daca vreti,puteti folosi miezul de rosie pt umplerea acestora amestecand cu branza,eu nu am adaugat miezul in reteta pentru ca l-am pastrat pentru a-l folosi alta data la un sos de rosii.Intr-un castron se prepara branza cremoasa amestecata cu un varf de lingurita de sare fine,lingurile de smantana,ceapa taiata foarte marunt si patrunjelul tocat.Se amesteca totul bine,iar la sfarsit se adauga o lingura de ulei de masline.Se amesteca din nou foarte bine si incepem sa umplem jumatatile de rosii scurse.Se aseaza pe un platou ,se orneaza dupa gust si se servesc.Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Rosii umplute la cuptor

Rosii umplute la cuptor

Se spala 2 rosii mai rotunjoare, in care se taie un capacel si se scoate cu lingura miezul carnos,

3 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Rosii umplute cu carne tocata si orez

Rosii umplute cu carne tocata si orez

Curatam ceapa si o tocam cubulete, iar apoi o calim in cele trei linguri de ulei. Intre timp se

0 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 08 septembrie 2012

    Ce bune sunt cu branzica. Eu le-am umplut cu vinete.

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 19 martie 2010

    O reteta usoara,gustoasa si...colorata...

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 09 martie 2010

    Arata tare bine.

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 09 martie 2010

      Un aperitiv tare bun.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 09 martie 2010

      Imi plac tare mult...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20 min

3 voturi

Ingrediente

  • 10 rosii
  • 1 cutie de branza cremosa
  • sare
  • 1 ceapa
  • patrunjel verde
  • 3 linguri de smantana
  • 1 lingura de ulei de masline(optional)

Raporteaza reteta

Retete
de ana catalina focsa
Omleta de cartofi

Omleta de cartofi

Se curata cartofii, se spala bine si se taie in bucatele mici. Acelasi lucru se face si cu ceapa.

97 voturi    31 comentarii
45 min
Aperitive cu oua
Cartofi noi cu unt si marar

Cartofi noi cu unt si marar

Cartofii noi se pun intr-un castron cu apa rece sau calduta, li se rade coaja subtire, se spala bine

9 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spuma de capsuni

Spuma de capsuni

Gelatina foi se inmoaie in apa rece. Galbenusurile se freaca cu zahar. Capsunile se spala, se taie

3 voturi    1 comentariu
30 min
Spume si creme dulci

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Ce bune sunt cu branzica. Eu le-am umplut cu vinete.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Briose turnulet-aperitiv