Rosii umplute

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Rosii umplute

Ingrediente

  • 10 rosii
  • 1 cutie de branza cremosa
  • sare
  • 1 ceapa
  • patrunjel verde
  • 3 linguri de smantana
  • 1 lingura de ulei de masline(optional)

Mod de preparare

Se spala bine rosiile si se taie pe jumatate.Se scoate miezul si se lasa la scurs cu gura in jos pe servetele absorbante.Daca vreti,puteti folosi miezul de rosie pt umplerea acestora amestecand cu branza,eu nu am adaugat miezul in reteta pentru ca l-am pastrat pentru a-l folosi alta data la un sos de rosii.Intr-un castron se prepara branza cremoasa amestecata cu un varf de lingurita de sare fine,lingurile de smantana,ceapa taiata foarte marunt si patrunjelul tocat.Se amesteca totul bine,iar la sfarsit se adauga o lingura de ulei de masline.Se amesteca din nou foarte bine si incepem sa umplem jumatatile de rosii scurse.Se aseaza pe un platou ,se orneaza dupa gust si se servesc.Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise