autor:

Fara foto

» » Aperitive

Rosii umplute

Autor: ana maria lengher (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ana maria lengher (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 iulie 2008

Ingrediente
-urda, -3 rosii, -marar, -sare dupa gust., -masline, -ardei

Dificultate: Redusa Timp: 12 min

6 voturi

Mod de preparare

Se scoate miezul de la rosii. Se amesteca urda cu mararul si sare dupa gust. Se pune pasta obtinuta din urda si marar in rosie, dupa care se orneaza cu masline si ardei.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Rosii umplute cu cuscus

Rosii umplute cu cuscus

Intr-un castron se pune la umflat cus-cusul impreuna cu sarea,uleiul de masline si 200 ml apa clocotita

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
rosii umplute cu carne

rosii umplute cu carne

Se scoate miezul de la rosii si se pun la scurs. Din miezul rosiilor se face un sos. Se pregateste

8 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 10 decembrie 2011

    Buna ideie ,eu de obicei fac ardei kapia cu aceasta umplutura !

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 08 iulie 2009

    Simplu,usor si bun!

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 02 iulie 2009

    Sunt foarte bune rosiile cu branza.

    • IONELA

      IONELA (Chef de cuisine) , 16 iunie 2009

      Am mai mancat asa, insa erau ardei umpluti cu aceste ingrediente si erau buni, cred ca si rosiile sunt destul de bune.

    • Crystyna

      Crystyna (Chef de cuisine) , 14 iunie 2009

      Chiar că e simplă şi f. bună reţeta!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 18 mai 2009

      Simplu si gustos.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

12 min

6 voturi

Ingrediente

  • -urda
  • -3 rosii
  • -marar
  • -sare dupa gust.
  • -masline
  • -ardei

Raporteaza reteta

Retete
de ana maria lengher
OMLETA TARANEASCA

OMLETA TARANEASCA

Se caleste ceapa si ardeiul, taiata cubulete, apoi se pun si carnatii. Se pune branza rasa. Dupa

12 voturi    1 comentariu
10 min
Aperitive cu oua
CASTRAVETI MURATI

CASTRAVETI MURATI

Se pun castravetii taiati in 4 pe lung in borcane de 800 g. Se pune otetul peste castraveti in borcan,

21 voturi    11 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Se taie ceapa si un morcov cubulete si se calesc in 3 linguri de ulei, celalalt morcov se taie mai

2 voturi    1 comentariu
1h
Borsuri si Ciorbe

constanta proca (Chef de cuisine)

Buna ideie ,eu de obicei fac ardei kapia cu aceasta umplutura !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinte sarate cu branza Placinte sarate cu branza

Drojdia proaspata se marunteste într-un castronel, se adauga o linguriță de zahăr și puțină apă caldă, cât să se

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Foietaj cu sunca si branza topita Foietaj cu sunca si branza topita

Se dezgheata aluatul si se taie fasii subtiri cam cat degetul mic (vor iesi mai multe bucati) ori cat degetul mare ( mai putine). Se

0 voturi    0 comentarii
10 min
Aperitive
Briose turnulet