autor:

Cely Snijec

» » Aperitive

Rosi umplute cu branza

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 iunie 2009

Ingrediente
6 rosii de marime potrivita, 1/2 kg branza de vaci, 100 g maioneza, 2 catei de usturoi pisat, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 2h

4 voturi

Mod de preparare

Rosiile le tai in jumatate, sub forma de stea cu ajutorul aparatului sau al cutitului.
Branza o mixezi, adaugi maioneza si usturoiul pisat.Umplii rosiile, ornezi cu feliute de masline, asezi pe platou, printre crengute de patrunjel si foi de salata verde
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosi umplute cu branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
gogosele aperitiv

gogosele aperitiv

se toaca ceapa marunt,se amesteca cu crema de branza,smantana,marar tocat si se sareaza dupa gust. se

11 voturi    7 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Briose cu cascaval, carnati afumati si susan

Briose cu cascaval, carnati afumati si susan

Intr-un castron amestecam iaurtul,ouale,uleiul,sarea si cascavalul ras.Separat amestecam faina cu

3 voturi    3 comentarii
1h
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 31 %
799.99 lei
549.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 04 iulie 2011

    Bune, dar si frumoase!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 04 iulie 2011

    Si eu pregatesc asa ceva,sunt o bunatate !

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 11 martie 2010

    Bun,bun,bun...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

2h

4 voturi

Ingrediente

  • 6 rosii de marime potrivita
  • 1/2 kg branza de vaci
  • 100 g maioneza
  • 2 catei de usturoi pisat
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

66 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Bune, dar si frumoase!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza sarata si vanata Pateuri cu branza sarata si vanata

Aluatul il scoatem de cu seara in frigider sa se dezghete. Umplutura- intr-un bol amestecam bine branzeturile, adaugam vanata si usturoiul

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Pasta de branza cu ceapa verde