autor:

Vekas

» » Aperitive

ROSII UMPLUTE CU BRANZA DE CAPRA

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 septembrie 2009

Ingrediente
(pentru 4 portii):, 1/2 manunchi de busuioc proaspat,, 100g. branza proaspata de capra,, 1 lingura ulei de masline,, 100g.ricotta,, sare,, piper,, 4 rosii mari si tari

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

2 voturi

Mod de preparare

1.Se spala rosiile si li se taie un capacel.Cu o lingurita li se scoate miezul si semintele.Se sareaza si se pipereaza in interior.
2.Se spala si se toaca foarte fin busuiocul.
3.Intr-un bol, se amesteca branza de capra cu ricotta,se aduga uleiul de masline si busuiocul tocat .
4.Se umplu rosiile cu acest amestec ,se pun capacelele ,se decoreza cu frunzulite de busuioc si se pastreaza la rece pana la servire.Este un aperitiv excelent!
Daca ti-a placut reteta noastra "ROSII UMPLUTE CU BRANZA DE CAPRA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Rulada cu spanac

Rulada cu spanac

Untul se topeste, se adauga spanacul (oparit si tocat sau congelat din magazin). Adaugam laptele

1 vot    0 comentarii
4h
Aperitive cu brinza
Rosii cu branza Provolone

Rosii cu branza Provolone

Se pune intr-o tava mica ulei de masline, (din rosie se taie 2 felii rotunde) dupa care se pun

7 voturi    2 comentarii
15 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei

7.5L Digital

- 33 %
899.99 lei
599.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 26 octombrie 2009

    O bunatate...

  • Fara foto

    Cely , 20 septembrie 2009

    Cred ca este un deliciu. Imi pare rau ca eu nu gasesc aici branza de capra.

  • Fara foto

    v magdalena (Chef de cuisine) , 17 septembrie 2009

    Combinatia cu cele 2 feluri de branza este grozava!

    • Fara foto

      Vekas Maria , 16 septembrie 2009

      Da , este o bunatate de aperitiv.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 16 septembrie 2009

      Cred ca este o bunatate combinatia respectiva,felicitari.

    • Vekas

      Vekas (Chef de cuisine) , 15 septembrie 2009

      Asa este. compozitia cu cele doua sortimente de branza este ,pur si simplu, delicioasa.Incearca!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 14 septembrie 2009

      Cred si mai cred ca e si aspectos.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

15 min

2 voturi

Ingrediente

  • (pentru 4 portii):
  • 1/2 manunchi de busuioc proaspat,
  • 100g. branza proaspata de capra,
  • 1 lingura ulei de masline,
  • 100g.ricotta,
  • sare,
  • piper,
  • 4 rosii mari si tari

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse

valentina ionita (Chef de cuisine)

O bunatate...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Biscuiti cu parmezan Biscuiti cu parmezan

Framant untul cu faina, amestec cu mana, apoi adaug parmezanul, oregano, sarea, la final adaug si smantana. Amestec bine, invelesc apoi

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu brinza
Pateuri cu branza sarata si vanata Pateuri cu branza sarata si vanata

Aluatul il scoatem de cu seara in frigider sa se dezghete. Umplutura- intr-un bol amestecam bine branzeturile, adaugam vanata si usturoiul

2 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Branza feta la gratar