autor:

Vekas

» » Aperitive

ROSII UMPLUTE CU BRANZA DE CAPRA

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 septembrie 2009

Ingrediente
(pentru 4 portii):, 1/2 manunchi de busuioc proaspat,, 100g. branza proaspata de capra,, 1 lingura ulei de masline,, 100g.ricotta,, sare,, piper,, 4 rosii mari si tari

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

2 voturi

Mod de preparare

1.Se spala rosiile si li se taie un capacel.Cu o lingurita li se scoate miezul si semintele.Se sareaza si se pipereaza in interior.
2.Se spala si se toaca foarte fin busuiocul.
3.Intr-un bol, se amesteca branza de capra cu ricotta,se aduga uleiul de masline si busuiocul tocat .
4.Se umplu rosiile cu acest amestec ,se pun capacelele ,se decoreza cu frunzulite de busuioc si se pastreaza la rece pana la servire.Este un aperitiv excelent!
Daca ti-a placut reteta noastra "ROSII UMPLUTE CU BRANZA DE CAPRA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Spirale cu telemea

Spirale cu telemea

Eu am pus ingredientele in masina de framantat, si a facut treaba buna, ca de obicei. Am obtinut

5 voturi    2 comentarii
1h 50 min
Aperitive cu brinza
Briose aperitiv cu cascaval si seminte de chimen

Briose aperitiv cu cascaval si seminte de chimen

Se pune in bolul de mixat laptele cu ouale si se mixeaza bine ,se adauga uleiul , faina,praful de

34 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 26 octombrie 2009

    O bunatate...

  • Fara foto

    Cely , 20 septembrie 2009

    Cred ca este un deliciu. Imi pare rau ca eu nu gasesc aici branza de capra.

  • Fara foto

    v magdalena (Chef de cuisine) , 17 septembrie 2009

    Combinatia cu cele 2 feluri de branza este grozava!

    • Fara foto

      Vekas Maria , 16 septembrie 2009

      Da , este o bunatate de aperitiv.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 16 septembrie 2009

      Cred ca este o bunatate combinatia respectiva,felicitari.

    • Vekas

      Vekas (Chef de cuisine) , 15 septembrie 2009

      Asa este. compozitia cu cele doua sortimente de branza este ,pur si simplu, delicioasa.Incearca!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 14 septembrie 2009

      Cred si mai cred ca e si aspectos.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

15 min

2 voturi

Ingrediente

  • (pentru 4 portii):
  • 1/2 manunchi de busuioc proaspat,
  • 100g. branza proaspata de capra,
  • 1 lingura ulei de masline,
  • 100g.ricotta,
  • sare,
  • piper,
  • 4 rosii mari si tari

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse

valentina ionita (Chef de cuisine)

O bunatate...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinte sarate cu branza Placinte sarate cu branza

Drojdia proaspata se marunteste într-un castronel, se adauga o linguriță de zahăr și puțină apă caldă, cât să se

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Foietaj cu sunca si branza topita Foietaj cu sunca si branza topita

Se dezgheata aluatul si se taie fasii subtiri cam cat degetul mic (vor iesi mai multe bucati) ori cat degetul mare ( mai putine). Se

0 voturi    0 comentarii
10 min
Aperitive
Chiftele de dovlecei cu branza si marar