autor:

Vărzar_Iuliana

» » , Aperitive, Aperitive

Roșii umplute cu brânză de vaci

Autor: Vărzar_Iuliana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 martie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vărzar_Iuliana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 martie 2013

Ingrediente
6 roșii potrivite, 300g brănză de vaci cu smâtnână, 1legătură mărar, sare

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Roșiile se spală, li se taie un capac, se îndepărtează miezul și se așează cu gura în jos ca să se scurgă zeama rămasă.
Se spală și se toacă mărarul, Se amestecă cu brânza, cu smântâna, și se sărează după gust. Se umplu roșiile cu această compoziție, se pune capacul deasupra fiecărei roșii și se păstrează la rrece până în momentul servirii!

Poftă bună !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Roșii umplute cu brânză de vaci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Ceapa umpluta cu orez

Ceapa umpluta cu orez

1. Apa se pune sa fiarba si cand clocoteste se ia de pe foc si se scufunda cepele. Se lasa cca 7-10

3 voturi    4 comentarii
1h
Aperitive
Drob din ficatei de pasare

Drob din ficatei de pasare

Am incercat anul acesta sa fac meniul pentru masa de Paste, asortat; din carne de manzat(roast-beef

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 6 roșii potrivite
  • 300g brănză de vaci cu smâtnână
  • 1legătură mărar
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de Vărzar_Iuliana
Tort inventat cu ciocolată

Tort inventat cu ciocolată

Se freacă gălbenușurile cu zahăr până se obține o cremă. Separat se amestecă făina cu praful

3 voturi    1 comentariu
1h 10 min
Torturi
Salată de cartofi cu maioneză

Salată de cartofi cu maioneză

Se spală cartofii și se pun la fiert în apă fierbinte. Când sunt gata se curăță imediat și

5 voturi    1 comentariu
40 min
Salate din oua
Sărățele cu chimen

Sărățele cu chimen

Aluatul se decongelează în aproximativ 2ore la temperatura camerei. După decongelare am întins

3 voturi    2 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Humus reţetă Humus reţetă

Se alege nautul si se lasa la inmuiat in apa calda 24 de ore.Se scurege de apa si se cojesc boabele prin frecare in palme. (.Eu am observat

6 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive
Dovlecei pane