Roșiile se spală, li se taie un capac, se îndepărtează miezul și se așează cu gura în jos ca să se scurgă zeama rămasă.
Se spală și se toacă mărarul, Se amestecă cu brânza, cu smântâna, și se sărează după gust. Se umplu roșiile cu această compoziție, se pune capacul deasupra fiecărei roșii și se păstrează la rrece până în momentul servirii!
Poftă bună !!!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii