Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
150 gr. ciuperci, 2 linguri ulei, 1 lingurita rasa pesmet fin, ½ lingurita bulion, ½ ceapa, ½ lingurita patrunjel tocat, 1 virf de cutit zahar, 1 lingura bulion, sare, piper, 6 rosii frumoase
Dificultate: Redusa | Timp: 45 min
Mod de preparare
Se taie rosiilor un capacel si se scobesc de miez si seminte. Ciupercile curatate, spalate si tocate marunt se prajesc impreuna cu ceapa tocata foarte marunt intr0o lingura ulei, pina incep sa se inmoaie. Se adauga sarea, piperul, pesmetul, zaharul si bulionul si se mai lasa 5-10 minute pe foc, amestecind cu lingura. Se umplu rosiile, se pun intr-o tava smaltuita, se toarna deasupra 1 lingura ulei si una de bulion si se dau la cuptor sa se rumeneasca putin.
Se servesc reci
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu ciperci" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive
Se taie cartofii pe lung in felii mai groase si se pun la fiert in apa cu un praf de sare. Cand cartofii
9 voturi
4 comentarii
20 min
Vinetele se pun intr-o tava cu hartie de copt si se da la foc mediu pentru a se coace.
Se intorc
0 voturi
0 comentarii
1h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate