autor:

Fara foto

» » , Aperitive, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Rosii umplute cu ciuperci

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 portii): 1 kg ciuperci albe - champignon sau bureti numiti oite, 1 kg de rosii de dimensiuni mici, aproximativ egale, , 2 cepe date pe razatoarea fina, , 3-4 catei de usturoi, , 250 g branza de burduf sau cascaval ras, , 50 ml ulei, , un buchetel de marar, , sare, , piper.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

3 voturi

Mod de preparare

Rosiile se spala si li se taie deasupra un capacel prin care, cu lingurita, se scoate miezul. Se pun apoi cu gura in jos pe o farfurie ca sa se scurga de zeama. Intr-un castron se amesteca bine ceapa rasa cu branza sau cu cascavalul, cu piperul si sarea dupa gust. Cu aceasta compozitie se umplu pe trei sferturi rosiile. Deasupra fiecarei rosii se pune, ca o palarioara, cate o ciuperca. Ciupercile trebuie oparite cu apa si sare inainte de a le folosi. Intr-o tava unsa cu ulei se asaza rosiile una langa alta intr-un sos facut din miezul rosiilor bine maruntit, usturoi si marar. Se tin la cuptor 30-40 de minute si se servesc fierbinti, ca aperitiv. Cat timp rosiile sunt in cuptor, din 10 in 10 minute se toarna cate o lingura de sos din tava peste fiecare ciupercuta, pentru ca sa nu se usuce si sa fie frageda.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Rosii umplute cu ciuperci si orez

Rosii umplute cu ciuperci si orez

Puneti la calit o ceapa, ciuperci, orezul, ardei, miezul de rosii, delikat si calitile bine. Daca

9 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Rosii umplute, ciuperci de padure pane si aripioare grill

Rosii umplute, ciuperci de padure pane si aripioare grill

Rosiile: Tai un capacel rosiilor,le scoti miezul cu o lingurita,le presaram cu putina sare si

11 voturi    11 comentarii
1h
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

3 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 portii): 1 kg ciuperci albe - champignon sau bureti numiti oite
  • 1 kg de rosii de dimensiuni mici
  • aproximativ egale
  • 2 cepe date pe razatoarea fina
  • 3-4 catei de usturoi
  • 250 g branza de burduf sau cascaval ras
  • 50 ml ulei
  • un buchetel de marar
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Chiftele frantuzesti Chiftele frantuzesti

Pieptul de pui il spalam si il stergem cu un prosop de bucatarie. Il taiem cubulete, condimentam cu sare si piper. Intr-un bol,

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei

Conopida spalata se rupe in buchetele mici .Se pune sa fiarba intr-o craticioara apa cu sare, iar cand da in clocot, se adauga buchetelele

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Cartofi cu parmezan in vasul roman