autor:

autor

» » Aperitive

Rosii umplute cu ficat

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
1 kg rosii, 1/4 kg ficat porc, 3 chifle, o ceapa, 3 oua, 50 gr., 2-3 linguri smantana

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

3 voturi

Mod de preparare

Se aleg rosiile netede, frumoase, se taie capacul si se scobesc inauntru. Se taie felii 1/4 kg de ficat de porc si se prajeste in unt. Se trece apoi prin masina de tocat, impreuna cu trei chifle muiate in lapte si stoarse. In untul ramas de la ficat se caleste o ceapa taiata marunt, se amesteca cu tocatura, la care se mai adauga 3 galbenusuri, 50 gr. unt proaspat, albusurile facute spuma, sare si piper dupa gust. Cu aceasta tocatura se umplu rosiile, se aseaza in cratita, peste fiecare rosie se pune o bucatica de unt si se da la cuptor.
Miezul din rosii se fierbe, se trece prin sita si se toarna peste rosii, dupa ce acestea s-au rumenit putin. Inainte de a se servi, se adauga 2-3 linguri de smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu ficat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Gogosari cu sos

Gogosari cu sos

Gogosarii se taie fideluta. Intr-o oala de 8-10 litri se pune sosul de paste de tomate, uleiul,

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
pachetele de primavara

pachetele de primavara

legumele pentru umplutura se cales la foc iute in ulei:ceapa,morcovii,ardeii,varza. in privinta

12 voturi    4 comentarii
2h
Aperitive

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

3 voturi

Ingrediente

  • 1 kg rosii
  • 1/4 kg ficat porc
  • 3 chifle
  • o ceapa
  • 3 oua
  • 50 gr.
  • 2-3 linguri smantana

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

100 voturi    17 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Muffins sarati