Rosii umplute cu ficat

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg rosii
  • 1/4 kg ficat porc
  • 3 chifle
  • o ceapa
  • 3 oua
  • 50 gr.
  • 2-3 linguri smantana

Mod de preparare

Se aleg rosiile netede, frumoase, se taie capacul si se scobesc inauntru. Se taie felii 1/4 kg de ficat de porc si se prajeste in unt. Se trece apoi prin masina de tocat, impreuna cu trei chifle muiate in lapte si stoarse. In untul ramas de la ficat se caleste o ceapa taiata marunt, se amesteca cu tocatura, la care se mai adauga 3 galbenusuri, 50 gr. unt proaspat, albusurile facute spuma, sare si piper dupa gust. Cu aceasta tocatura se umplu rosiile, se aseaza in cratita, peste fiecare rosie se pune o bucatica de unt si se da la cuptor.

Miezul din rosii se fierbe, se trece prin sita si se toarna peste rosii, dupa ce acestea s-au rumenit putin. Inainte de a se servi, se adauga 2-3 linguri de smantana.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Smoothie de mango, banane si fructul pasiunii

Smoothie de mango, banane si fructul pasiunii

Smoothie de mango, banane si fructul pasiunii
Gogosi glazurate

Gogosi glazurate

Reteta de gogosi glazurate. Gogosi glazurate reteta simpla si delicioasa. Gogosi americane glazurate. Reteta de Donuts....

Gogosi glazurate
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor