La fiecare rosie se taie cate un capac, se scobesc de miezul cu seminte si se lasa cu gura in jos sa se scurga.
Cat rosiie se scurg de zeama se prepara o maioneza bine legata.
Ouale se fierb rascoapte. Se curata si din galbenus se prepara maioneza.
Intr-un bol de plastic galbenusurile se freaca cu putina zeama de lamaie pana se obtine o pasta cremoasa, apoi se freaca si se adauga cate putin ulei si o lingurita cu mustar pana ce maioneza incepe sa se ingroase. Daca maioneza s-a ingrosat prea mult se poate adauga putin lapte.
Parizerul se taie marunt si se amesteca cu maioneza. Cu aceasta compozitie se umplu rosiile.
Deasupra se orneaza cu albusul de ou taiat feliute subtiri, masline, frunze de patrunjel si se presara piper.
Pe un platou se pun frunze de salata si deasupra se aranjeaza rosiile umplute.
Se pune si putin suflet.
Pofta buna!
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureDoriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasaIntr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.
Budinca de cozonacRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii