autor:

tradaro

» » Aperitive

Rosii umplute cu maioneza

Autor: tradaro (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 28 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: tradaro (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 28 aprilie 2009

Ingrediente
10 rosii potrivite, 2 oua, 150 g parizer, masline, 150 g ulei, 1 lingurita de mustar, zeama de lamaie, sare, frunze de salata, patrunjel verde, piper

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

1 vot

Mod de preparare

La fiecare rosie se taie cate un capac, se scobesc de miezul cu seminte si se lasa cu gura in jos sa se scurga.
Cat rosiie se scurg de zeama se prepara o maioneza bine legata.
Ouale se fierb rascoapte. Se curata si din galbenus se prepara maioneza.
Intr-un bol de plastic galbenusurile se freaca cu putina zeama de lamaie pana se obtine o pasta cremoasa, apoi se freaca si se adauga cate putin ulei si o lingurita cu mustar pana ce maioneza incepe sa se ingroase. Daca maioneza s-a ingrosat prea mult se poate adauga putin lapte.
Parizerul se taie marunt si se amesteca cu maioneza. Cu aceasta compozitie se umplu rosiile.
Deasupra se orneaza cu albusul de ou taiat feliute subtiri, masline, frunze de patrunjel si se presara piper.
Pe un platou se pun frunze de salata si deasupra se aranjeaza rosiile umplute.

Se pune si putin suflet.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu maioneza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Rosii umplute cu vinete albe cu maioneza

Rosii umplute cu vinete albe cu maioneza

Pt a umple rosiile am folosit vinete cu coaja alba coapte, preparate cu maioneza. Rosiile

9 voturi    6 comentarii
10 min
Aperitive
Rosii umplute cu maioneza si orez

Rosii umplute cu maioneza si orez

Rosiile se decupeaza la mijloc si li se scoate mijlocul, Orezul se spala, ceapa se caleste intr-un

13 voturi    1 comentariu
30 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 03 septembrie 2009

    Ft bune, pt un aperitiv, voi inlocui parizerul, nu-mi place de fel!

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 08 mai 2009

    Eu diluez maioneza cu smantana.

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

1 vot

Ingrediente

  • 10 rosii potrivite
  • 2 oua
  • 150 g parizer
  • masline
  • 150 g ulei
  • 1 lingurita de mustar
  • zeama de lamaie
  • sare
  • frunze de salata
  • patrunjel verde
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de tradaro
Chec Tradaro

Chec Tradaro

Inainte de a incepe prepararea checului se aprinde cuptorul si se lasa la minim pentru incalzire. Stafidele

47 voturi    15 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Mamaliga Tradaro

Mamaliga Tradaro

Intr-o craticioara se pune lapte, apa, gris, delikat, sare si se amesteca la foc iute pana fierbe

9 voturi    12 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Puricei de mamaliga Tradaro

Puricei de mamaliga Tradaro

Mamaliga se taie cubulete. Ouale se bat cu telul sau mixerul, se adauga laptele, branza, delikat,

14 voturi    12 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza

vera (Chef de cuisine)

Ft bune, pt un aperitiv, voi inlocui parizerul, nu-mi place de fel!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Tarta morarului Tarta morarului

Se prepara un blat din ingredientele mentionate, apoi se intinde intr-o folie de plastic, cu un sucitor, in foaie de 0,5 cm grosime,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Placinta cu ciuperci in aluat fraged Placinta cu ciuperci in aluat fraged

Se pune o foaie de aluat in vas, iar in interior se pun toate legumele pe rand asezate, se toaarna compozitia de oua cu iaurt. Se coace

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Ouă umplute şi oameni de zăpadă