La fiecare rosie se taie cate un capac, se scobesc de miezul cu seminte si se lasa cu gura in jos sa se scurga.
Cat rosiie se scurg de zeama se prepara o maioneza bine legata.
Ouale se fierb rascoapte. Se curata si din galbenus se prepara maioneza.
Intr-un bol de plastic galbenusurile se freaca cu putina zeama de lamaie pana se obtine o pasta cremoasa, apoi se freaca si se adauga cate putin ulei si o lingurita cu mustar pana ce maioneza incepe sa se ingroase. Daca maioneza s-a ingrosat prea mult se poate adauga putin lapte.
Parizerul se taie marunt si se amesteca cu maioneza. Cu aceasta compozitie se umplu rosiile.
Deasupra se orneaza cu albusul de ou taiat feliute subtiri, masline, frunze de patrunjel si se presara piper.
Pe un platou se pun frunze de salata si deasupra se aranjeaza rosiile umplute.
Se pune si putin suflet.
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii