Rosii umplute cu orez

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Rosii umplute cu orez

Ingrediente

  • 6-7 rosii
  • 1 canita de orez
  • 4 canite de apa
  • 1 morcov
  • sare, piper
  • ulei
  • cateva cubulete mici de cascaval (dupa preferinta)

Mod de preparare

Rosiile se spala, si li se taie un capacel, dupa care se scobeste continutul cu o lingura, avand grija sa nu se rupa peretii rosiei. Se lasa la scurs, apoi se dau in interior cu putina sare si piper.

Separat se fierbe orezul si morcovul dat pe razatoare.

Cu orezul fiert se umplu rosiile. Deasupra lor se pun cubulete mici de cascaval.

Se aseaza rosiile astfel umplute intr-o tava cu ulei si se dau la cuptor la foc potrivit pana se coc, iar cascavalul se topeste.

(Fara cascaval poate fi consumat si de vegetarieni sau de cei care tin post)

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Se taie ceapa pestisor si se caleste in 2 linguri ulei.

Ghiveci de legume cu oua romanesti
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor