autor:

Fara foto

» » , Aperitive, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Rosii umplute cu paine

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 8 rosii rotunde, coapte si tari, , 4 felii de paine de tara (pe vatra), , 24 rondele subtiri de salam (carnat) uscat, , 1 catel de usturoi, , 80 g parmezan sau cascaval ras, , 6 linguri ulei de masline, , sare, , piper.

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

2 voturi

Mod de preparare

Incingeti cuptorul la 180ş. Spalati rosiile, taiati-le capacelele si scobiti-le fara sa le strapungeti. Taiati miezul marunt (cu seminte cu tot) si puneti-l intr-un castron, cu sare, piper si jumatate din uleiul de masline.
Prajiti feliile de paine in cuptor si frecati-le cu catelul de usturoi curatat si taiat in doua. Taiati painea cubulete si amestecati-o cu miezul de rosii pana ce absoarbe toata zeama, incorporati feliile de salam si umpleti rosiile scobite cu amestecul astfel obtinut.
Ungeti cu ulei o tava mai adanca si asezati in ea rosiile umplute. Stropiti-le cu uleiul ramas, presarati-le cu parmezanul ras si puneti la loc capacelele. Dati-le 30 de minute la cuptor si serviti-le fierbinti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu paine" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tocanita de legume

Tocanita de legume

Se caleste ceapa taiata marunt, in putin ulei. Se adauga legumele taiate cubulete si se toarna

1 vot    1 comentariu
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofi franţuzeşti(2 variante)

Cartofi franţuzeşti(2 variante)

Varianta românească: Se fierb cartofii în coajă, iar ouăle tari. Se curăţă toate. O cratiţă

50 voturi    20 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

2 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 8 rosii rotunde
  • coapte si tari
  • 4 felii de paine de tara (pe vatra)
  • 24 rondele subtiri de salam (carnat) uscat
  • 1 catel de usturoi
  • 80 g parmezan sau cascaval ras
  • 6 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Curcan in sos de rosii, cu cuscus aromat Curcan in sos de rosii, cu cuscus aromat

Fierbem carnea de curcan in apa cu sare. Dupa ce este fiarta, o scoatem si o lasam sa se racoreasca. Punem supa sa mai dea un clocot,

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Piept de rata cu legume Piept de rata cu legume

Pieptul de rata trebuie sa fie la temperatura camerei; se cresteaza pielea doar cat are grasime, se condimenteaza cu sare si piper si

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Portofele delicioase cu mix de legume, branza Feta si sos dulce acrisor de rodie