Incingeti cuptorul la 180ş. Spalati rosiile, taiati-le capacelele si scobiti-le fara sa le strapungeti. Taiati miezul marunt (cu seminte cu tot) si puneti-l intr-un castron, cu sare, piper si jumatate din uleiul de masline.
Prajiti feliile de paine in cuptor si frecati-le cu catelul de usturoi curatat si taiat in doua. Taiati painea cubulete si amestecati-o cu miezul de rosii pana ce absoarbe toata zeama, incorporati feliile de salam si umpleti rosiile scobite cu amestecul astfel obtinut.
Ungeti cu ulei o tava mai adanca si asezati in ea rosiile umplute. Stropiti-le cu uleiul ramas, presarati-le cu parmezanul ras si puneti la loc capacelele. Dati-le 30 de minute la cuptor si serviti-le fierbinti.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii