Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
6 buc. rosii, 8 oua, 2 dl ulei, zeama de la o lamiie, o lingurita mustar, sare, piper, patrunjel tocat
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
Se aleg rosii proaspete si tari, se spala, li se taie un capacel si se golesc de miez, apoi se pun la scurs cu gura in jos. Se fierb 6 oua tari, se cojesc, se toaca marunt si se amesteca cu mustarul, 2 linguri de maioneza, sare, piper si patrunjel. Cu aceasta compozitie se umplu rosiile, iar in loc de capacel se pune o lingura de maioneza aranjata frumos si o frunza de patrunjel (maioneza se prepara din doua galbenusuri).
Inainte de a fi servite, ouale se tin la rece, cca 30 minute
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu pasta de oua" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Reteta este pentru doua portii.Cartoful se curata si se fierbe in apa cu un praf de sare cca 15 min.Ardeiul
26 voturi
2 comentarii
30 min
Mod de preparare: Se feliaza salmul(de care doriti)se taie rosile in forma de floare se taie si cascavalul
1 vot
1 comentariu
1h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate