Se aleg rosii de aceeasi marime, se taie capacele, se scobesc cu o lingurita de scobit si se asaza cu gura in jos ca sa se scurga. Macrourile se fierb in apa cu sare, foi de dafin si piper, se scot din apa si se dezoseaza. Merele se curata de coaja si seminte si se taie in patru, iar ceapa se taie in bucati. Se trece prin masina de tocat mai intai pestele, apoi merele si ceapa, iar la sfarsit franzela taiata felii. Untul se freaca cu zeama de lamaie, se adauga pestele, ceapa, merele, franzela si uleiul si se amesteca pana ce se obtine o pasta spumoasa, cu care se umplu rosiile.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii