autor:

vandas3

» » Aperitive

Rosii umplute cu salata de vinete

Autor: vandas3 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: vandas3 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 mai 2009

Ingrediente
-rosii mici, -salata de vinete, -masline pentru ornat

Dificultate: Redusa Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Se aleg rosii mici,se spala,li se taie cate un capacel in partea coditei,li se scoate miezul cu ajutorul unei lingurite si se umplu cu salata de vinete.Se orneaza cu masline taiate fasii sau cu ardei rosii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu salata de vinete" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Vinete umplute cu arome mediteraneene

Vinete umplute cu arome mediteraneene

Se spala bine vinetele si se taie in doua, pe lungime, se scobeste pana se fac niste corabioare.

40 voturi    15 comentarii
45 min
Aperitive
Chiftele de conopida cu parmezan

Chiftele de conopida cu parmezan

Fierbem conopida in apa sarata, pana devine suficient de moale pentru a putea fi pasata. Lasam sa

3 voturi    9 comentarii
40 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 29 ianuarie 2013

    Ce frumoase sunt. Iata si rosiile mele umplute cu vinete.

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 13 mai 2010

    Foarte gustos si...colorat!

  • Czompa

    Czompa (Chef de cuisine) , 26 septembrie 2009

    Arata foarte bine. Imi place cum le-ai taiat!

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 26 septembrie 2009

      Simplu, gustos si de efect.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • -rosii mici
  • -salata de vinete
  • -masline pentru ornat

Raporteaza reteta

Retete
de vandas3
Pulpe umplute

Pulpe umplute

Se trage pielea de pe pulpe,taindu-se osul dar lasand o bucata mica de os(pentru a se putea apuca,se

12 voturi    1 comentariu
2h
Aperitive cu carne
Traistute cu ciuperci

Traistute cu ciuperci

Galbenusurile,romul uleiul si 50 ml lapte se amesteca bine intr-o oala,apoi se adauga faina si se

6 voturi    4 comentarii
2h
Aperitive
Frigarui de porc si pui la gratar

Frigarui de porc si pui la gratar

Se spala carnea si se taie in bucati nici prea groase, nici prea subtiri,astfel incat sa se prajeasca

131 voturi    3 comentarii
2h
Retete la gratar

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Ce frumoase sunt. Iata si rosiile mele umplute cu vinete.

Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Patacones