1.Se fierb spagetti-le in apa cu sare \"al dente\"Se strecoara.
2.Se taie cubulete baconul si se frige intr-o tigaie de teflon.Se curata ceapa si usturoiul.Ceapa se toaca marunt si se pune peste bacon si se calesc impreuna 3-4 minute.Se adauga usturoiul zdrobit si frisca de gatit.Se sareaza si se pipereaza sosul si se fierbe pana se ingroasa,se ia de pe foc si se amesteca cu spagetti-le.
3.Ouale se bat bine,apoi se adauga parmezanulras,amidonul alimentar,o lingura de patrunjel verde tocat si se amesteca , de asemenea , cu spagetti-le.
4.Se spala rosiile,se scobesc de pulpa,apoi se sareaza si pipereaza in interior.Se umplu cu compozitia de spagetti,se pun intr-un vas de jena uns cu unt si se coc in cuptor preincalzit, la 160*C, 25 de minute.
4.Rosiile umplute se servesc pe foi de salata verde si se orneaza cu patrunjel verde .
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii