autor:

Vekas

» » Aperitive

ROSII UMPLUTE CU SPAGETTI

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 ianuarie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 ianuarie 2009

Ingrediente
50g.spagetti,, 750g.bacon,, 1 ceapa,, 1 catel de usturoi,, 1dl. frisca pentru gatit,, 3 oua,, piper,, sare,, 750g.parmezan,, 200g.amidon alimentar,, 1 manunchi de patrunjel verde,, 4 rosii mari,, unt

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

5 voturi

Mod de preparare

1.Se fierb spagetti-le in apa cu sare \"al dente\"Se strecoara.
2.Se taie cubulete baconul si se frige intr-o tigaie de teflon.Se curata ceapa si usturoiul.Ceapa se toaca marunt si se pune peste bacon si se calesc impreuna 3-4 minute.Se adauga usturoiul zdrobit si frisca de gatit.Se sareaza si se pipereaza sosul si se fierbe pana se ingroasa,se ia de pe foc si se amesteca cu spagetti-le.
3.Ouale se bat bine,apoi se adauga parmezanulras,amidonul alimentar,o lingura de patrunjel verde tocat si se amesteca , de asemenea , cu spagetti-le.
4.Se spala rosiile,se scobesc de pulpa,apoi se sareaza si pipereaza in interior.Se umplu cu compozitia de spagetti,se pun intr-un vas de jena uns cu unt si se coc in cuptor preincalzit, la 160*C, 25 de minute.
4.Rosiile umplute se servesc pe foi de salata verde si se orneaza cu patrunjel verde .
Daca ti-a placut reteta noastra "ROSII UMPLUTE CU SPAGETTI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Traistute cu ciuperci

Traistute cu ciuperci

Galbenusurile,romul uleiul si 50 ml lapte se amesteca bine intr-o oala,apoi se adauga faina si se

6 voturi    4 comentarii
2h
Aperitive
Cartofi Dauphinoise

Cartofi Dauphinoise

Incalziti cuptorul al 180grade. Ungeti o tava cu unt. Aranjati un strat de cartofi pe fundul tavii.

10 voturi    5 comentarii
1h 5 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Vekas Maria , 20 aprilie 2010

    Asa este , un preparat interesant si apetisant.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 20 aprilie 2010

    Interesant si apetisant...

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 20 aprilie 2010

    Interesant!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

5 voturi

Ingrediente

  • 50g.spagetti,
  • 750g.bacon,
  • 1 ceapa,
  • 1 catel de usturoi,
  • 1dl. frisca pentru gatit,
  • 3 oua,
  • piper,
  • sare,
  • 750g.parmezan,
  • 200g.amidon alimentar,
  • 1 manunchi de patrunjel verde,
  • 4 rosii mari,
  • unt

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse

Vekas Maria

Asa este , un preparat interesant si apetisant.

Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Pasta de masline