autor:

Anonim

» » Aperitive

rosii umplute cu tofu

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 august 2008

Ingrediente
rosii, tofu, usturoi, frunze de busuioc

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Rosiile se spala si se lasa putin la zvantat. Apoi li se taie un capacel cu ajutorul unui cutit cu zimti si li se taie cu grija miezul , lasand un perete de cca 1 cm.
Miezul rosiile se paseaza bine si se amesteca cu branza tofu rasa, usturoiul pisat si busuiocul taiuat marunt. Cu aceasta compozitie se umplu rosiile , punandu-lu-se la loc capacul.
Daca ti-a placut reteta noastra "rosii umplute cu tofu" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
BULETE DE CASCAVAL

BULETE DE CASCAVAL

Cascavalul se da pe razatoarea mica, apoi se amesteca cu ouale, faina sarea si piperul dupa gust.Se

11 voturi    4 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza
Clatite cu branza la cuptor

Clatite cu branza la cuptor

Se prepara foile de clatite si se pun pe o farfurie. Branza de vaca se amesteca bine cu 2-3 linguri

26 voturi    15 comentarii
45 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Chec aperitiv cu branza, sunca si masline