Rosiile se spala si se lasa putin la zvantat. Apoi li se taie un capacel cu ajutorul unui cutit cu zimti si li se taie cu grija miezul , lasand un perete de cca 1 cm.
Miezul rosiile se paseaza bine si se amesteca cu branza tofu rasa, usturoiul pisat si busuiocul taiuat marunt. Cu aceasta compozitie se umplu rosiile , punandu-lu-se la loc capacul.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii