1. Se fierb ouale dupa care se lasa sa se raceasca. Se decojesc si se taie cubulete.
2. Se taie capacele la rosii si se scobesc in interior de miez care se taie bucatele.
3. Se spala ceapa si se da pe partea fina a razatorii. Se amesteca: miezul rosiilor, carnea de ton, ouale, maioneza, maslinele taiate marunt si patrunjel.
4. Cu salata obtinuta mai sus se umplu rosiile, apoi se pune deasupra felia de rosie (capacul).

Prepara reteta clasica de prajitura Albinita, cu foi fragede cu miere, crema gustoasa de gris si gem acrisor. Simpla,...
Prajitura Albinita cu foi cu miere si crema de gris – reteta clasica, simpla si delicioasa
Se curata de coaja feliile de dovleac placintar, cartoful la fel, se spala si gutuia si se dau prin razatoarea mica.
Supa crema de dovleac, cu gutuie si jambon
Pulpele de pui, spalate si zvantate, se subtiaza uniform.
Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii