Rosii umplute cu ton

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -2 oua
  • -4 rosii marime medie
  • -sare,piper dupa gust
  • -1 ceapa rosie
  • -150 g ton in ulei
  • -2 linguri maioneza
  • -4 masline
  • -2 linguri frunze pantrunjel tocat

Mod de preparare

1. Se fierb ouale dupa care se lasa sa se raceasca. Se decojesc si se taie cubulete.

2. Se taie capacele la rosii si se scobesc in interior de miez care se taie bucatele.

3. Se spala ceapa si se da pe partea fina a razatorii. Se amesteca: miezul rosiilor, carnea de ton, ouale, maioneza, maslinele taiate marunt si patrunjel.

4. Cu salata obtinuta mai sus se umplu rosiile, apoi se pune deasupra felia de rosie (capacul).

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Turta dulce decorata cu royal icing

Turta dulce decorata cu royal icing

Se da drumul la cuptor.

Turta dulce decorata cu royal icing
Fursecuri cu aroma de lamaie, stampilate

Fursecuri cu aroma de lamaie, stampilate

Pentru inceput se cern 200 g faina intr-un vas.

Fursecuri cu aroma de lamaie, stampilate
Supa crema de ciuperci cu naut, gatita la Multicookerul Crock-Pot Express

Supa crema de ciuperci cu naut, gatita la Multicookerul Crock-Pot Express

Se folosesc ciuperci champignon albe sau brune, dupa preferinte.

Supa crema de ciuperci cu naut, gatita la Multicookerul Crock-Pot Express
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor