Rosii umplute cu ton

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -2 oua
  • -4 rosii marime medie
  • -sare,piper dupa gust
  • -1 ceapa rosie
  • -150 g ton in ulei
  • -2 linguri maioneza
  • -4 masline
  • -2 linguri frunze pantrunjel tocat

Mod de preparare

1. Se fierb ouale dupa care se lasa sa se raceasca. Se decojesc si se taie cubulete.

2. Se taie capacele la rosii si se scobesc in interior de miez care se taie bucatele.

3. Se spala ceapa si se da pe partea fina a razatorii. Se amesteca: miezul rosiilor, carnea de ton, ouale, maioneza, maslinele taiate marunt si patrunjel.

4. Cu salata obtinuta mai sus se umplu rosiile, apoi se pune deasupra felia de rosie (capacul).

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pariziene cu branza dulce

Pariziene cu branza dulce

Reteta de pariziene cu branza dulce. Pariziene cu branza dulce reteta simpla. Reteta de cornuri pariziene cu umplutura de...

Pariziene cu branza dulce
Chiftelute aperitiv

Chiftelute aperitiv

Reteta de chiftelute aperitiv. Chiftelute aperitiv reteta simpla. Reteta de chiftelute pentru platourile cu aperitive....

Chiftelute aperitiv
Prajitura cu nuci si ciocolata

Prajitura cu nuci si ciocolata

Reteta de prajitura cu ciocolata si nuci. Prajitura cu nuci si ciocolata reteta pas cu pas. Retete de prajituri cu nuci....

Prajitura cu nuci si ciocolata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise