autor:

autor

» » Aperitive

Rosii umplute cu ton

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
rosii, sare, piper, otet, ton in ulei, 2 linguri de maioneza, o lingura de unt proaspat, o lingurita de zeama de lamaie

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

1 vot

Mod de preparare

Se aleg rosii tari si cat mai mici. Se taie un capac, se scobesc. Se presara un praf de sare, unul de piper si se stropesc cu putin otet. Se aseaza pe o farfurie cu gura in jos, tinandu-le asa o ora, se sa scurga. Cu furculita se sfarma intr-o strachina putin ton in ulei, adaugand la 100 gr. de ton 2 linguri de maioneza, o lingura de unt proaspat, o lingurita de zeama de lamaie, sare, piper. Se freaca totul bine impreuna, si cu aceasta pasta se umplu rosiile, scurse de zeama lasata.
Se aseaza pe farfurie, cu foi de patrunjel verde imprejur.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu ton" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Micul dejun arab 4.“Fattet hummus”-Pasta de naut cu iaurt si “faramituri “(crutoane) de paine

Micul dejun arab 4.“Fattet hummus”-Pasta de naut cu iaurt si “faramituri “(crutoane) de paine

Cu o seara inaintea prepararii, se curata boabele de naut de impuritati, se spala bine in mai multe

7 voturi    5 comentarii
2h 30 min
Aperitive
Chec de ciuperci

Chec de ciuperci

Se curata si se spala ciupercile si ceapa. Se taie cubulete. Se pun intr-o craticioara sau o tigaie

4 voturi    7 comentarii
1h
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

1 vot

Ingrediente

  • rosii
  • sare
  • piper
  • otet
  • ton in ulei
  • 2 linguri de maioneza
  • o lingura de unt proaspat
  • o lingurita de zeama de lamaie

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

104 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

61 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Humus reţetă Humus reţetă

Se alege nautul si se lasa la inmuiat in apa calda 24 de ore.Se scurege de apa si se cojesc boabele prin frecare in palme. (.Eu am observat

6 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive
CIUPERCI CU MAIONEZA