Rosii umplute cu ton

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • rosii
  • sare
  • piper
  • otet
  • ton in ulei
  • 2 linguri de maioneza
  • o lingura de unt proaspat
  • o lingurita de zeama de lamaie

Mod de preparare

Se aleg rosii tari si cat mai mici. Se taie un capac, se scobesc. Se presara un praf de sare, unul de piper si se stropesc cu putin otet. Se aseaza pe o farfurie cu gura in jos, tinandu-le asa o ora, se sa scurga. Cu furculita se sfarma intr-o strachina putin ton in ulei, adaugand la 100 gr. de ton 2 linguri de maioneza, o lingura de unt proaspat, o lingurita de zeama de lamaie, sare, piper. Se freaca totul bine impreuna, si cu aceasta pasta se umplu rosiile, scurse de zeama lasata.

Se aseaza pe farfurie, cu foi de patrunjel verde imprejur.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Gogosi de post

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
Cornuri pufoase cu gem

Cornuri pufoase cu gem

Reteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....

Cornuri pufoase cu gem
Mancare de fasole boabe

Mancare de fasole boabe

Reteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...

Mancare de fasole boabe
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise