autor:

Laura

» » Aperitive

Rosii umplute la rece

Autor: Laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 aprilie 2010

Ingrediente
4 rosii mari,300 gr ton la conserva,90 gr maioneza,10 gr ketchup,2 gr ardei iute. Pentru vinegreta: 30 gr ulei de masline,20 gr vin alb,30 gr patrunjel tocat fin,sare.

Dificultate: Medie Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se curata rosiile prin scufundare in apa clocotita.Se taie pe jumatate si se golesc cu o lingura.Separat,intr-un bol,se amesteca tonul maruntit cu maioneza,ketchupul si cu ardeiul iute.Se face o pasta densa si se umplu jumatatile de rosii.Se servesc cu vinegreta de patrunjel deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute la rece" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Ciuperci in aluat

Ciuperci in aluat

Ciupercile au fost spălate şi curăţate după care le-am tăiat codiţele. Din ou, lapte,

3 voturi    1 comentariu
45 min
Aperitive
Chec aperitiv cu spanac

Chec aperitiv cu spanac

Am spalat spanacul frunza cu frunza, apoi l-am oparit cateva minute. L-am scurs de apa, l-am lasat

67 voturi    25 comentarii
1h 30 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 13 mai 2010

    Foarte gustoase!

Dificultate

Medie

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 4 rosii mari,300 gr ton la conserva,90 gr maioneza,10 gr ketchup,2 gr ardei iute. Pentru vinegreta: 30 gr ulei de masline,20 gr vin alb,30 gr patrunjel tocat fin,sare.

Raporteaza reteta

mirey

mirey (Chef de cuisine)

Foarte gustoase!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Pastã de brânzã cu ierburi aromate