autor:

Laura

» » Aperitive

Rosii umplute la rece

Autor: Laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 aprilie 2010

Ingrediente
4 rosii mari,300 gr ton la conserva,90 gr maioneza,10 gr ketchup,2 gr ardei iute. Pentru vinegreta: 30 gr ulei de masline,20 gr vin alb,30 gr patrunjel tocat fin,sare.

Dificultate: Medie Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se curata rosiile prin scufundare in apa clocotita.Se taie pe jumatate si se golesc cu o lingura.Separat,intr-un bol,se amesteca tonul maruntit cu maioneza,ketchupul si cu ardeiul iute.Se face o pasta densa si se umplu jumatatile de rosii.Se servesc cu vinegreta de patrunjel deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute la rece" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Braduti sarati

Braduti sarati

Am mixat bine toate ingredientele, apoi am format o bila de aluat, ce care am dat-o la rece pt. cca.

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Aperitive
Gogosari aperitiv

Gogosari aperitiv

Branza, sunca si maslinele, taiate cubulete mici, se pun intr-un bol; se umplu pana la treisferturi

9 voturi    1 comentariu
45 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 15 %
799.99 lei
679.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 13 mai 2010

    Foarte gustoase!

Dificultate

Medie

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 4 rosii mari,300 gr ton la conserva,90 gr maioneza,10 gr ketchup,2 gr ardei iute. Pentru vinegreta: 30 gr ulei de masline,20 gr vin alb,30 gr patrunjel tocat fin,sare.

Raporteaza reteta

mirey

mirey (Chef de cuisine)

Foarte gustoase!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Humus reţetă Humus reţetă

Se alege nautul si se lasa la inmuiat in apa calda 24 de ore.Se scurege de apa si se cojesc boabele prin frecare in palme. (.Eu am observat

6 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive
Pasta de conopida cu crema de branza si usturoi