1.Se storc in mana cartofii rasi, apoi se pun intr-un castron.Se adauga ouale, faina, hreanul, ceapa rosie, sare si piper si se amesteca bine.
2.Se incalzeste uleiul la foc potrivit intr-o tigaie mare.Se pun 8 gramajoare in tigaie si se preseaza cu dosul lingurii, astfel incat sa se formeze turtite de aprox. 5 mm grosime.
3.Se prajesc 2-3 minute pe fiecare parte pana s-au rumenit.
4.Se scurg bine pe servete de bucatarie.Se servesc fierbinti, se stropesc cu smantana si se orneaza cu patrunjel.Sau, daca doriti sa ii serviti ca o garniture de cartofi, atunci renuntati la smanatna.Se potriveste foarte bine cu oua prajite pane.
Pentru mai multe retete delicioase nu ezitati sa vizitati http://lauradfood.blogspot.com/ :)
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii