1.Se storc in mana cartofii rasi, apoi se pun intr-un castron.Se adauga ouale, faina, hreanul, ceapa rosie, sare si piper si se amesteca bine.
2.Se incalzeste uleiul la foc potrivit intr-o tigaie mare.Se pun 8 gramajoare in tigaie si se preseaza cu dosul lingurii, astfel incat sa se formeze turtite de aprox. 5 mm grosime.
3.Se prajesc 2-3 minute pe fiecare parte pana s-au rumenit.
4.Se scurg bine pe servete de bucatarie.Se servesc fierbinti, se stropesc cu smantana si se orneaza cu patrunjel.Sau, daca doriti sa ii serviti ca o garniture de cartofi, atunci renuntati la smanatna.Se potriveste foarte bine cu oua prajite pane.
Pentru mai multe retete delicioase nu ezitati sa vizitati http://lauradfood.blogspot.com/ :)

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii