autor:

kamkrys75

» » Aperitive

Rotite de pui

Autor: kamkrys75 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 06 iulie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kamkrys75 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 06 iulie 2011

Ingrediente
1 piept mare de pui, 3 linguri de pesmet, 1 ceapa, 2 morcovi, 2 oua, cimbru,marar,piper,sare,susan,ulei.

Dificultate: Medie Timp: 1h

22 voturi

Mod de preparare

Pieptul de pui se da prin masina de tocat.Ceapa si mararul se toaca marunt,morcovul i l dam pe razatoarea mica.

Amestecam carnea de pui cu legumele, verdeata,ouale batute si pesmetul.Condimentam cu cimbru,piper si saram dupa gust.

Ne umezim mainile si formam bilute pe care le strapungem cu degetul pe mijloc.Le tavalim prin susan si le rumenim in ulei incins.Pot fi servite calde sau reci ca aperitiv.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rotite de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Arici din ficat de pasare

Arici din ficat de pasare

Ficatul se pune la fiert. Dupa ce e fiert bine, se paseaza si se amesteca cu untul, sarea, piperul,

2 voturi    1 comentariu
30 min
Aperitive cu carne
Carnaciori in foietaj

Carnaciori in foietaj

Lasam aluatul sa se decongeleze la temperatura camerei. Taiem aluatul in fasii subtiri. Rulam pe

9 voturi    1 comentariu
30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

3.5L Digital HingedLid

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 11 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 18 decembrie 2014

    O bunatate...

  • Fara foto

    Paval Elena , 14 octombrie 2014

    Si eu o sa incerc sa le fac. Si frigaruile de pui se pot tavali prin mult susan - ies delicioase !!!

  • Fara foto

    Angela Grigoras , 07 septembrie 2014

    cred ca sunt delicioase,dar si deosebite o sa incerc cu siguranta.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 14 iulie 2011

      Mmmmmmm, apetisante, imi plac cu susan si eu fac.

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 11 iulie 2011

      Ce bune!*****

    • tatiana

      tatiana (Chef de cuisine) , 09 iulie 2011

      Reteta interesanta, prezentare buna, explicita, gustul ??????, suntem curiosi !?.

    • Eugenia Bogdan

      Eugenia Bogdan (Chef de cuisine) , 07 iulie 2011

      Gustoase si aratoase*****!

    • Licuta Marin

      Licuta Marin (Chef de cuisine) , 06 iulie 2011

      O idee minunata!!! ...Delicioase!!!

    • kamkrys75

      kamkrys75 (Chef de cuisine) , 06 iulie 2011

      Va multumesc mult pentru aprecieri!!!Sunt foarte gustoase,parol!:)

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 06 iulie 2011

      Cred ca sunt o bunatate iar prezentarea e super !

    • Adelina Damian-Fekete

      Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine) , 06 iulie 2011

      Ce drăguţe sunt!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

22 voturi

Ingrediente

  • 1 piept mare de pui
  • 3 linguri de pesmet
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 2 oua
  • cimbru,marar,piper,sare,susan,ulei.

Raporteaza reteta

Retete
de kamkrys75
tarta cu mere

tarta cu mere

Pentru aluat Se amesteca untul cu zaharul pana se omogenizeaza,dupa care se adauga galbenusul,apoi

57 voturi    6 comentarii
59 min
Prajituri
tarta cu fructe de padure

tarta cu fructe de padure

Se bat 4 albusuri, se adauga 3 linguri cu zahar, apoi separat se bat 3 galbenusuri impreuna cu 3

80 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Cozonac

Cozonac

Pregatiti ingredientele pe o tava pentru a le avea la indemana. Cerneti faina intr-un castron

24 voturi    1 comentariu
2h 30 min
Prajituri

valentina ionita (Chef de cuisine)

O bunatate...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval

Crenvurstii se cresteaza pe o latura, dar nu pana la capete, apoi se pun pe un grilaj si se dau 5 minute la cuptorul incalzit la 180

2 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Plicuri cu carne