Rotite de pui

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Rotite de pui

Ingrediente

  • 1 piept mare de pui
  • 3 linguri de pesmet
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 2 oua
  • cimbru,marar,piper,sare,susan,ulei.

Mod de preparare

Pieptul de pui se da prin masina de tocat.Ceapa si mararul se toaca marunt,morcovul i l dam pe razatoarea mica.

Amestecam carnea de pui cu legumele, verdeata,ouale batute si pesmetul.Condimentam cu cimbru,piper si saram dupa gust.

Ne umezim mainile si formam bilute pe care le strapungem cu degetul pe mijloc.Le tavalim prin susan si le rumenim in ulei incins.Pot fi servite calde sau reci ca aperitiv.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Se taie ceapa pestisor si se caleste in 2 linguri ulei.

Ghiveci de legume cu oua romanesti
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor