Luati o felie de parizer peste care se pune felia de branza topita (felia de parizer de preferinta un pic mai lunga ca si cea de branza)
Adaugati feliuta de gogosar, faceti un rotol si infingeti o scobitoare, ca sa nu se desfaca.
Treceti prin faina alba, tapetati bine capetele ca in timpul prajirii sa nu iasa branza.
Treceti apoi prin oul batiut cu sare, piper si faina alba (ca si pt snitele) apoi treceti-l prin pesmet
Prajiti in ulei bine incins
Se servesc reci

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii