autor:

Angy_Borzasi

» » Aperitive

Rotoli de parizer si branza topita

Autor: Angy_Borzasi (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 februarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Angy_Borzasi (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 februarie 2013

Ingrediente
8 felii de parizer sau sunca presata, 8 felii de branza topita, 8 felioare de gogosar rosu, sare ,piper, 2 oua, faina alba, pesmet, ulei pt prajit

Dificultate: Medie Timp: 50 min

3 voturi

Mod de preparare

Luati o felie de parizer peste care se pune felia de branza topita (felia de parizer de preferinta un pic mai lunga ca si cea de branza)



Adaugati feliuta de gogosar, faceti un rotol si infingeti o scobitoare, ca sa nu se desfaca.



Treceti prin faina alba, tapetati bine capetele ca in timpul prajirii sa nu iasa branza.



Treceti apoi prin oul batiut cu sare, piper si faina alba (ca si pt snitele) apoi treceti-l prin pesmet



Prajiti in ulei bine incins



Se servesc reci
Daca ti-a placut reteta noastra "Rotoli de parizer si branza topita" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Brânză de vaci de casă(Topfen)

Brânză de vaci de casă(Topfen)

Laşi 2 l de lapte la prins, adica nefiert îl pui la cald să se "strice", să se acrească. Fierbi

7 voturi    8 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Quiche cu branzeturi

Quiche cu branzeturi

Aluatul: Intr-un bol punem untul rece, taiat cubulete. Adaugam praful de sare si faina. Framantam

2 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 04 februarie 2013

    Tare bine mai arata!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 februarie 2013

    Arata tare bine...

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 04 februarie 2013

    Bune si aspectoase !

Dificultate

Medie

Timp

50 min

3 voturi

Ingrediente

  • 8 felii de parizer sau sunca presata
  • 8 felii de branza topita
  • 8 felioare de gogosar rosu
  • sare ,piper
  • 2 oua
  • faina alba
  • pesmet
  • ulei pt prajit

Raporteaza reteta

Retete
de Angy_Borzasi
Tort Mimoza

Tort Mimoza

Blatul: Batem spuma albusurile cu un praf de sare dupa care adaugam zaharul si continuam sa batem

9 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Torturi
Eclere cu crema de vanilie

Eclere cu crema de vanilie

Punem la fiert apa, uleiul si un praf de sare. Cand da in clocot dam deoparte si punem toata faina

5 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Tort "Cuib cu oua"

Tort "Cuib cu oua"

Pentru inceput taiem marunt capsuni si ii amestecam cu 2 linguri de zahar ,ii punem intr-o strecuratoare

11 voturi    10 comentarii
2h
Torturi

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Tare bine mai arata!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza sarata si vanata Pateuri cu branza sarata si vanata

Aluatul il scoatem de cu seara in frigider sa se dezghete. Umplutura- intr-un bol amestecam bine branzeturile, adaugam vanata si usturoiul

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Placintele crocante