autor:

Angy_Borzasi

» » Aperitive

Rotoli de parizer si branza topita

Autor: Angy_Borzasi (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 februarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Angy_Borzasi (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 februarie 2013

Ingrediente
8 felii de parizer sau sunca presata, 8 felii de branza topita, 8 felioare de gogosar rosu, sare ,piper, 2 oua, faina alba, pesmet, ulei pt prajit

Dificultate: Medie Timp: 50 min

3 voturi

Mod de preparare

Luati o felie de parizer peste care se pune felia de branza topita (felia de parizer de preferinta un pic mai lunga ca si cea de branza)



Adaugati feliuta de gogosar, faceti un rotol si infingeti o scobitoare, ca sa nu se desfaca.



Treceti prin faina alba, tapetati bine capetele ca in timpul prajirii sa nu iasa branza.



Treceti apoi prin oul batiut cu sare, piper si faina alba (ca si pt snitele) apoi treceti-l prin pesmet



Prajiti in ulei bine incins



Se servesc reci
Daca ti-a placut reteta noastra "Rotoli de parizer si branza topita" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Bulete de branza cu struguri

Bulete de branza cu struguri

Curăţaţi şi spălaţi ceapa pe care o tăiaţi mărunt şi spălaţi boabele de struguri. Amestecaţi

1 vot    0 comentarii
20 min
Aperitive cu brinza
Cascaval pane

Cascaval pane

Cascavalul se taie in felii uniforme , groase de circa 1 cm si se presara cu piper.Se trece fiecare

22 voturi    31 comentarii
20h 1 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 04 februarie 2013

    Tare bine mai arata!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 februarie 2013

    Arata tare bine...

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 04 februarie 2013

    Bune si aspectoase !

Dificultate

Medie

Timp

50 min

3 voturi

Ingrediente

  • 8 felii de parizer sau sunca presata
  • 8 felii de branza topita
  • 8 felioare de gogosar rosu
  • sare ,piper
  • 2 oua
  • faina alba
  • pesmet
  • ulei pt prajit

Raporteaza reteta

Retete
de Angy_Borzasi
Tort Mimoza

Tort Mimoza

Blatul: Batem spuma albusurile cu un praf de sare dupa care adaugam zaharul si continuam sa batem

9 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Torturi
Eclere cu crema de vanilie

Eclere cu crema de vanilie

Punem la fiert apa, uleiul si un praf de sare. Cand da in clocot dam deoparte si punem toata faina

2 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Tort "Cuib cu oua"

Tort "Cuib cu oua"

Pentru inceput taiem marunt capsuni si ii amestecam cu 2 linguri de zahar ,ii punem intr-o strecuratoare

11 voturi    10 comentarii
2h
Torturi

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Tare bine mai arata!

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Fursecuri sarate cu parmezan