autor:

mihaela idriceanu

» » Dulciuri diverse

Royal tiramisu

Autor: mihaela idriceanu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 noiembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mihaela idriceanu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 noiembrie 2010

Ingrediente
un blat de pandispan, 100 ml cafea tare, 2 linguri lichior amaretto, 500 g mascarpone, 250 ml frisca lichida, 150g ciocolata amara, 2 galbenusuri, 2 linguri cu varf zahar, 4 grame(2 foi) gelatina, cacao pt ornat

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

10 voturi

Mod de preparare

Punem gelatina la inmuiat in apa rece pt minim 10 minute.Batem galbenusurile spuma cu zahar,adaugam mascarponele si mixam in continuare.Ciocolata rupta bucati o topim in putina cafea amestecata cu amaretto si o adaugam la compozitia de mai sus.Punem si gelatina topita intr-o lingurita de lapte,mixam si la urma adaugam frisca batuta spuma,amestecand usor cu o spatula de jos in sus.

In tava cu inel punem blatul,stropim cu amestecul de cafea si amaretto,si rasturnam deasupta toata crema.Lasam la frigider minim 5 ore.Decoram cu cacao cernuta din abundenta si ornam cu ce gasim(eu nu prea am gasit:)

pofta buna si sper sa va ridice moralul sau sa va dea energie dupa cum o cere si numele!;)
Daca ti-a placut reteta noastra "Royal tiramisu" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Prăjitura Cioco-de-Mentă

Prăjitura Cioco-de-Mentă

Amestecăm într-un bol, făina, zahăr, zahărul vanilat, praful de copt şi fulgii de cocos şi

9 voturi    11 comentarii
1h 5 min
Dulciuri diverse
Mini-tarte cu fructe si crema de vanilie

Mini-tarte cu fructe si crema de vanilie

Acum niste ani facusem o reala obsesie pentru tartele cu capsuni de la Carrefour. Nu stiu daca se

15 voturi    5 comentarii
35 min
Dulciuri diverse
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 01 decembrie 2010

    Rapid si tareeeeeeeee gustos ! *****

  • doru simona

    doru simona (Chef de cuisine) , 30 noiembrie 2010

    super arata bv

  • Piri Piri e Canela

    Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 29 noiembrie 2010

    Foarte reusit!!! felicitãri :)

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 29 noiembrie 2010

      Aromat si apetisant*****

    • Adriana K.D.

      Adriana K.D. (Chef de cuisine) , 29 noiembrie 2010

      yami yami ce bun e!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

10 voturi

Ingrediente

  • un blat de pandispan
  • 100 ml cafea tare
  • 2 linguri lichior amaretto
  • 500 g mascarpone
  • 250 ml frisca lichida
  • 150g ciocolata amara
  • 2 galbenusuri
  • 2 linguri cu varf zahar
  • 4 grame(2 foi) gelatina
  • cacao pt ornat

Raporteaza reteta

Retete
de mihaela idriceanu
prajitura cu ananas

prajitura cu ananas

Din 180 g zahar se face zahar ars.Dupa ce s-a racit se pun deasupra feliile de de ananas taiate in

17 voturi    4 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu mere

Prajitura cu mere

Oul se bate cu 150 de grame de zahar si praful de sare.Adaugam faina,alternand cu laptele,astfel

13 voturi    4 comentarii
40 min
Prajituri
Prajitura cu cocos si ricotta

Prajitura cu cocos si ricotta

Se bat ouale cu zahar cateva minute, se adauga ricotta, nuca de cocos si la urma laptele sau lichiorul.

4 voturi    2 comentarii
1h 5 min
Prajituri

Lia Maria (Chef de cuisine)

Rapid si tareeeeeeeee gustos ! *****

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Tarta Rapsodia Tarta Rapsodia

Lasi aluatul la dezghetat la temperatura camerei. Întinzi aluatul într-o formă de tartă unsă cu unt, o dai la cuptor

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Prajitura cu branza si stafide Prajitura cu branza si stafide

Intr-un castron mai mare, se amesteca branza rasa impreuna cu zaharul, zaharul pudra vanilat si galbenusurile. Se adauga albusurile

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Mini brioșe cu lămaie