Tiramisu rețeta originală
Pornind de la Tiramisu rețeta originală am facut acest Royal Tiramisu. Merita!
Punem gelatina la inmuiat in apa rece pt minim 10 minute.Batem galbenusurile spuma cu zahar,adaugam mascarponele si mixam in continuare.Ciocolata rupta bucati o topim in putina cafea amestecata cu amaretto si o adaugam la compozitia de mai sus.Punem si gelatina topita intr-o lingurita de lapte,mixam si la urma adaugam frisca batuta spuma,amestecand usor cu o spatula de jos in sus.
In tava cu inel punem blatul,stropim cu amestecul de cafea si amaretto,si rasturnam deasupta toata crema.Lasam la frigider minim 5 ore.Decoram cu cacao cernuta din abundenta si ornam cu ce gasim(eu nu prea am gasit:)
pofta buna si sper sa va ridice moralul sau sa va dea energie dupa cum o cere si numele!;)

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii