Rozete de ciocolata si lamaie

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 60 de bucati): 125 g unt,
  • 2/3 ceasca zahar pudra,
  • 1 ou batut usor,
  • 2 lingurite coaja rasa de lamaie,
  • 1 1/4 ceasca faina,
  • 1/4 ceasca pudra de cacao,
  • 2 linguri coaja glasata de lamaie si portocale, amestecata si taiata bucatele sau visine din dulceata.

Mod de preparare

Se incinge cuptorul la 180gr. si se tapeteaza cu hartie pentru copt o tava de 38X28 cm. Se bate bine untul cu zaharul (eventual cu mixerul), se adauga oul si coaja de lamaie si se amesteca pana ce devin spumoase.

Se incorporeaza faina cernuta si praful de cacao si se amesteca in continuare cu o lingura de metal, pana ce compozitia se leaga bine si devine neteda.

Se toarna - pe rand - crema in cornetul spritat si se formeaza - direct pe tava - rozete de aproximativ 3 cm. Pe fiecare rozeta se pune putina coaja de lamaie si portocala, se dau apoi 12 minute la cuptor, dupa care se lasa sa se raceasca pe tava.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Supa de ceapa

Supa de ceapa

Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.

Supa de ceapa
Ostropel de pui

Ostropel de pui

Ostropel de pui
Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise