autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Rozete de ciocolata si lamaie

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 60 de bucati): 125 g unt, , 2/3 ceasca zahar pudra, , 1 ou batut usor, , 2 lingurite coaja rasa de lamaie, , 1 1/4 ceasca faina, , 1/4 ceasca pudra de cacao, , 2 linguri coaja glasata de lamaie si portocale, amestecata si taiata bucatele sau visine din dulceata.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se incinge cuptorul la 180gr. si se tapeteaza cu hartie pentru copt o tava de 38X28 cm. Se bate bine untul cu zaharul (eventual cu mixerul), se adauga oul si coaja de lamaie si se amesteca pana ce devin spumoase.
Se incorporeaza faina cernuta si praful de cacao si se amesteca in continuare cu o lingura de metal, pana ce compozitia se leaga bine si devine neteda.
Se toarna - pe rand - crema in cornetul spritat si se formeaza - direct pe tava - rozete de aproximativ 3 cm. Pe fiecare rozeta se pune putina coaja de lamaie si portocala, se dau apoi 12 minute la cuptor, dupa care se lasa sa se raceasca pe tava.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rozete de ciocolata si lamaie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Tarta cu bezea

Tarta cu bezea

Incorporam:galbenusurile cu zaharul, smantana,faina,aromele si praful de copt. Asezm aluatul in tava

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Dulciuri diverse
Placinta rustica cu struguri

Placinta rustica cu struguri

Se pune intr-un vas faina,drojdia dizolvata cu putin lapte cald,oul batut cu sare si zahar,iaurt,lapte,se

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 60 de bucati): 125 g unt
  • 2/3 ceasca zahar pudra
  • 1 ou batut usor
  • 2 lingurite coaja rasa de lamaie
  • 1 1/4 ceasca faina
  • 1/4 ceasca pudra de cacao
  • 2 linguri coaja glasata de lamaie si portocale
  • amestecata si taiata bucatele sau visine din dulceata.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Pariziene cu mere si nuci Pariziene cu mere si nuci

Laptele se incalzeste putin, nu trebuie sa fie fierbinte. Într-un castron, se pune drojdia, un praf de sare și zahărul. Se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Placinte cu branza dulce Placinte cu branza dulce

Drojdia si o lingurita de zahar se amesteca intr-un vas cu 50 ml apa calduta. Se lasa sa se umfle. Intre timp, se cerne faina, se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Monkey bread