Se incinge cuptorul la 180gr. si se tapeteaza cu hartie pentru copt o tava de 38X28 cm. Se bate bine untul cu zaharul (eventual cu mixerul), se adauga oul si coaja de lamaie si se amesteca pana ce devin spumoase.
Se incorporeaza faina cernuta si praful de cacao si se amesteca in continuare cu o lingura de metal, pana ce compozitia se leaga bine si devine neteda.
Se toarna - pe rand - crema in cornetul spritat si se formeaza - direct pe tava - rozete de aproximativ 3 cm. Pe fiecare rozeta se pune putina coaja de lamaie si portocala, se dau apoi 12 minute la cuptor, dupa care se lasa sa se raceasca pe tava.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii