autor:

Fara foto

» » , , Aperitive, Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Retete vegetariene

Ruladă de primăvară cu legume

Autor: laura (Chef de cuisine)   
   Specific: 

China


    Reteta postata pe: 27 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: laura (Chef de cuisine)   
Specific:  

China


Reteta postata pe: 27 februarie 2010

Ingrediente
1 aluat de tăiței cu ou, , Pentru umplutură:, , 4 cepe verzi, 50 g muguri bambus, 150 g morcovi, 200 g germeni soia, 1 vârf de cuțit de chimen măcinat, 1 vârf de cuțit de anason, 2 linguri sos de soia, 2 linguri ulei (de susan), 1/2 linguriță de zahăr, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

1. Se face aluatul de tăiței cu ou si se taie în dreptunghiuri mari.
2.Se încinge uleiul în tigaie.
3.Muguri de bambus împreună cu ceapa verde se taie felii subțiri si se călesc împreună cu germeni de soia timp de câteva min.Se rade morcovul și se adaugă în tigaie.
4. Se adaugă sosul de soia si condimentele.
5. Se ia de pe foc si se pune la răcit.
6.Compoziția se împarte pe dreptunghiuri care pe urmă se rulează si se pun la prăjit în ulei abundent timp de 1/4 ora(la foc mic).
Daca ti-a placut reteta noastra "Ruladă de primăvară cu legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Ciorba de praz cu dovlecel

Ciorba de praz cu dovlecel

Morcovul si radacina de patrunjel se dau pe razatoarea mare(curatati si spalati). Prazul se taie

3 voturi    0 comentarii
45 min
Retete vegetariene
Crema avocado cu parmezan

Crema avocado cu parmezan

Curatati avocado de coaja, apoi retrageti miezul de pe sambure cu ajutorul unui cutit. Puneti intr-un

16 voturi    7 comentarii
20 min
Retete vegetariene

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 08 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 1 aluat de tăiței cu ou
  • Pentru umplutură:
  • 4 cepe verzi
  • 50 g muguri bambus
  • 150 g morcovi
  • 200 g germeni soia
  • 1 vârf de cuțit de chimen măcinat
  • 1 vârf de cuțit de anason
  • 2 linguri sos de soia
  • 2 linguri ulei (de susan)
  • 1/2 linguriță de zahăr
  • sare

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Retete

din Retete vegetariene

Fasole galbena cu legume Fasole galbena cu legume

In vasul cu ulei si 2 cesti cu apa se pun ceapa taiata marunt, morcovul rondele si dovlecelul cubulete; dupa ce s-au inmuiat putin,

0 voturi    0 comentarii
1h
Delicii de post de la bloggeri
Ciorba de vara cu dovlecel Ciorba de vara cu dovlecel

Se curata morcovul si se da pe razatoarea cu gauri mari. Ceapa se curata si se cresteaza in doua. Telina se curata si se spala. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Lipie cu pastă de năut (humus) şi castraveţi muraţi