autor:

Fara foto

» » Prajituri

Rulada

Autor: ana maria lengher (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ana maria lengher (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 iulie 2008

Ingrediente
-6 oua, - 6 linguri zahar, -6 linguri faina

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Albusurile se bat spuma, apoi se pune zaharul, galbenusurile si faina. Se unge tava bine, apoi se tapeteaza cu faina, apoi se baga la cuptor la foc mare.
Se ia un prosop curat, se uda si se pune pe masa si se ratoarna tava. Se umple cu crema, marmelada etc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Rulada cu frisca si capsune

Rulada cu frisca si capsune

Ouale cu zaharul, sarea si sucul de lamaie se incalzesc la foc pana devin la temperatura de 45~ 50

2 voturi    4 comentarii
1h
Prajituri
Rulada aperitiv Kaprice

Rulada aperitiv Kaprice

Se face un blat de tort din ingredientele prezentate la coca: se bat spuma cele sase albusuri, se

30 voturi    7 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • -6 oua
  • - 6 linguri zahar
  • -6 linguri faina

Raporteaza reteta

Retete
de ana maria lengher
OMLETA TARANEASCA

OMLETA TARANEASCA

Se caleste ceapa si ardeiul, taiata cubulete, apoi se pun si carnatii. Se pune branza rasa. Dupa

12 voturi    1 comentariu
10 min
Aperitive cu oua
CASTRAVETI MURATI

CASTRAVETI MURATI

Se pun castravetii taiati in 4 pe lung in borcane de 800 g. Se pune otetul peste castraveti in borcan,

22 voturi    11 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Se taie ceapa si un morcov cubulete si se calesc in 3 linguri de ulei, celalalt morcov se taie mai

3 voturi    1 comentariu
1h
Borsuri si Ciorbe
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Prajitura cremoasa cu dovleac si paste, desert perfect de toamna Prajitura cremoasa cu dovleac si paste, desert perfect de toamna

Pornim cuptorul la treapta medie. Pregatim o tava cu dimensiunea de 20/30 cm.O tapetam pe fund cu hartie de copt si marginile le gresam

0 voturi    0 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Prajitura magica Prajitura magica

Este intr-adevar o prajitura "magica" datorita faptului ca se face foarte repede, se topeste in gura, si asa cum observati,

0 voturi    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
Biscuiti Spritati