autor:

valentina ionita

» » , Dulciuri diverse, Prajituri

Rulada - desert

Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 10 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 10 martie 2009

Ingrediente
6 oua, 6 linguri de zahar, 6 linguri ulei, 6 linguri faina, 1 pachet zahar vanilat, 1 varf de cutit amoniac, gem sau crema dupa preferinta

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

34 voturi

Mod de preparare

Se amesteca bine zaharul cu ouale,se adauga uleiul si se amesteca incontinuu,dupa care se adauga faina si amoniacul cernute impreuna si zaharul vanilat.
Tava se unge cu putin ulei si se tapeteaza cu faina inainte de a turna compozitia.
Cand este gata se scoate frumos pe un prosop curat si umed,se umple cu gem, nuca,nuca cocos si se ruleaza usor si strans in acelasi timp.Se poate pudra cu zahar si se pastreaza la frigider.
Rulada se poate umple si cu diferite creme (de vanilie, de ciocolata,fructe de padure etc.)
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada - desert" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
M&M's Cookies

M&M's Cookies

Se incinge cuptorul la 190⁰C. Se bate untul cu zaharul.Se adauga Finesse Bourbon-Vanilla Aroma,

2 voturi    3 comentarii
30 min
Prajituri
Chec sah

Chec sah

Se pregateste o crema fina din unt frecat cu zahar, la care se adauga ouale pe rand impreuna cu cate

3 voturi    1 comentariu
50 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 13 iulie 2011

    Multumesc mult...

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 august 2009

    Multumesc mult...

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 27 august 2009

    Felicitari! Ai votul meu.

    • Doina  Varga

      Doina Varga (Chef de cuisine) , 18 august 2009

      Foarte interesant. O voi incerca si eu.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

35 min

34 voturi

Ingrediente

  • 6 oua
  • 6 linguri de zahar
  • 6 linguri ulei
  • 6 linguri faina
  • 1 pachet zahar vanilat
  • 1 varf de cutit amoniac
  • gem sau crema dupa preferinta

Raporteaza reteta

Retete
de valentina ionita
Rulada din omleta

Rulada din omleta

Fiecare omleta se face din 2 oua .Se bat cele 2 oua cu putin piper ,condimente, se amesteca cu putin

48 voturi    4 comentarii
40 min
Aperitive cu oua
Mucenici  de post la cuptor

Mucenici de post la cuptor

Din faina,drojdie,sare,zahar,margarina,ulei,apa minerala se framanta un aluat potrivit,nu foarte

95 voturi    32 comentarii
1h 30 min
Retete de post
Mucenici dobrogeni de post  fierti cu zeama si multa nuca

Mucenici dobrogeni de post fierti cu zeama si multa nuca

La 250 g mucenici se pun cam 2,5l apa la fiert. Se da apa in clocot cu zahar sau miere dupa gust,

74 voturi    17 comentarii
25 min
Retete de post

valentina ionita (Chef de cuisine)

Multumesc mult...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Papanasi cu dulceata de coacaze negre Papanasi cu dulceata de coacaze negre

Intr-un bol punem branza, galbenusurile, razatura de lamaie, zaharul vanilat, faina impreuna cu praful de copt. Separat batem albusurile

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Prajitura cu visine Prajitura cu visine

Albusurile se separa de galbenusuri, apoi se bat spuma cu zaharul si zaharul vanilat. Se freaca galbenusurile cu uleiul ca la maioneza

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Gogosi asortate