Se amesteca bine zaharul cu ouale,se adauga uleiul si se amesteca incontinuu,dupa care se adauga faina si amoniacul cernute impreuna si zaharul vanilat.
Tava se unge cu putin ulei si se tapeteaza cu faina inainte de a turna compozitia.
Cand este gata se scoate frumos pe un prosop curat si umed,se umple cu gem, nuca,nuca cocos si se ruleaza usor si strans in acelasi timp.Se poate pudra cu zahar si se pastreaza la frigider.
Rulada se poate umple si cu diferite creme (de vanilie, de ciocolata,fructe de padure etc.)

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii