Albusul se bate spuma tare, se pune zaharul si se bate ca la bezea. Galbenusurile se freaca cu ulei ca la maioneza. Se pun peste albusuri, apoi faina si esentele.
Tapetam tava cu ulei si faina.
Cand s-a rumenit usor se scoate pe un servet umed, se ruleaza si se lasa sa stea asa rulata. Apoi se desface si se umple cu gem, crema, Finetii, frisca). Se pune deasupra Finetii, se prinde cu scobitori si se da la rece.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii