Reteta postata pe: 26 martie 2009
Ingrediente
7 oua, 7 linguri zahar, 4 linguri faina, 5 linguri ulei, esente, vanilie
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
Albusul se bate spuma tare, se pune zaharul si se bate ca la bezea. Galbenusurile se freaca cu ulei ca la maioneza. Se pun peste albusuri, apoi faina si esentele.
Tapetam tava cu ulei si faina.
Cand s-a rumenit usor se scoate pe un servet umed, se ruleaza si se lasa sa stea asa rulata. Apoi se desface si se umple cu gem, crema, Finetii, frisca). Se pune deasupra Finetii, se prinde cu scobitori si se da la rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Prajituri
Carnea se bate ca pentru snitele,se unge fiecare felie cu mustar,Separat se face omleta din oua faina
Incepem cu rulada;se separa ouale si albusurile se bat spuma cu jumate din zahar,apoi galbenusurile
15 voturi
5 comentarii
30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate