autor:

GABRIELA

» » Prajituri

Rulada

Autor: GABRIELA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: GABRIELA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 martie 2009

Ingrediente
7 oua, 7 linguri zahar, 4 linguri faina, 5 linguri ulei, esente, vanilie

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Albusul se bate spuma tare, se pune zaharul si se bate ca la bezea. Galbenusurile se freaca cu ulei ca la maioneza. Se pun peste albusuri, apoi faina si esentele.
Tapetam tava cu ulei si faina.
Cand s-a rumenit usor se scoate pe un servet umed, se ruleaza si se lasa sa stea asa rulata. Apoi se desface si se umple cu gem, crema, Finetii, frisca). Se pune deasupra Finetii, se prinde cu scobitori si se da la rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Rulada de curcan

Rulada de curcan

Carnea se bate ca pentru snitele,se unge fiecare felie cu mustar,Separat se face omleta din oua faina

3 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Rulada de ciocolata cu gem de capsuni si frisca

Rulada de ciocolata cu gem de capsuni si frisca

Incepem cu rulada;se separa ouale si albusurile se bat spuma cu jumate din zahar,apoi galbenusurile

15 voturi    5 comentarii
30 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 7 oua
  • 7 linguri zahar
  • 4 linguri faina
  • 5 linguri ulei
  • esente
  • vanilie

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Pandispan zebra cu nectarine Pandispan zebra cu nectarine

Bați albușurile spumă tare împreună cu zahărul și praful de sare ,apoi adaugi pe rând galbenusurile, mixând

3 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Strudel cu visine si zmeura Strudel cu visine si zmeura

Incepeti cu pregatirea umpluturii, ca sa aiba timp sa se raceasca. Visinele spalate, le curatati de codite, scoateti samburii. Zmeura

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Clatite