autor:

GABRIELA

» » Prajituri

Rulada

Autor: GABRIELA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: GABRIELA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 martie 2009

Ingrediente
7 oua, 7 linguri zahar, 4 linguri faina, 5 linguri ulei, esente, vanilie

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Albusul se bate spuma tare, se pune zaharul si se bate ca la bezea. Galbenusurile se freaca cu ulei ca la maioneza. Se pun peste albusuri, apoi faina si esentele.
Tapetam tava cu ulei si faina.
Cand s-a rumenit usor se scoate pe un servet umed, se ruleaza si se lasa sa stea asa rulata. Apoi se desface si se umple cu gem, crema, Finetii, frisca). Se pune deasupra Finetii, se prinde cu scobitori si se da la rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Rulada cu ciuperci

Rulada cu ciuperci

Pentru aluat amestecam branza cu laptele, uleiul si sarea si apoi adaugam faina amestecata in prealabil

13 voturi    8 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Rulada de porc si legume

Rulada de porc si legume

Muschiuletul de porc, se imparte pe jumatate, fara a se taia si se bate bine cu ciocanul de snitele

8 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 7 oua
  • 7 linguri zahar
  • 4 linguri faina
  • 5 linguri ulei
  • esente
  • vanilie

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Eclere cu crema de vanilie Eclere cu crema de vanilie

Punem la fiert apa, uleiul si un praf de sare. Cand da in clocot dam deoparte si punem toata faina si amestecam bine pana cand se omogenizeaza.

5 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Prajitura cu afine si lavanda Prajitura cu afine si lavanda

Se prepara blatul din albusurile batute cu un praf de sare, apoi cu zaharul, pana se intaresc; se adauga galbenusul frecat un pic cu

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Mille Feuille cu crema de lamaie