autor:

GABRIELA

» » Prajituri

Rulada

Autor: GABRIELA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: GABRIELA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 martie 2009

Ingrediente
7 oua, 7 linguri zahar, 4 linguri faina, 5 linguri ulei, esente, vanilie

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Albusul se bate spuma tare, se pune zaharul si se bate ca la bezea. Galbenusurile se freaca cu ulei ca la maioneza. Se pun peste albusuri, apoi faina si esentele.
Tapetam tava cu ulei si faina.
Cand s-a rumenit usor se scoate pe un servet umed, se ruleaza si se lasa sa stea asa rulata. Apoi se desface si se umple cu gem, crema, Finetii, frisca). Se pune deasupra Finetii, se prinde cu scobitori si se da la rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Rulada turceasca retete originala

Rulada turceasca retete originala

La multi ani tuturor ce se sarbatoresc azi! In 1996- 1998 am fost in Turcia si am lucrat la o cofetarie-cafenea,

0 voturi    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
Rulada de carne tocata cu spanac si rosii cu garnitura de legume sote

Rulada de carne tocata cu spanac si rosii cu garnitura de legume sote

Carnea tocată se amestecă cu pâinea înmuiată şi stoarsă bine, oul, muştarul, ceapa tocată,

4 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 7 oua
  • 7 linguri zahar
  • 4 linguri faina
  • 5 linguri ulei
  • esente
  • vanilie

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Prajituri

Samba cu crusta de nuci Samba cu crusta de nuci

Se dau biscuitii la robot, apoi se framanta cu untul si miezul de nuca maruntit. Se intinde in forma de tort, in strat uniform, presat

0 voturi    0 comentarii
99h 45 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu caise Prajitura cu caise

Se freaca galbenusurile cu zahar, pana se albesc si-si dubleaza volumul, se adauga ulei cate putin, apoi iaurtul, coaja de lamaie,faina

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Tarta cu marmelada