autor:

Vekas

» » Aperitive

RULADA APERITIV

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 iulie 2008

Ingrediente
1kg. branza de vaca,, 1 pate de ficat(conserva),, 8 oua fierte tari,, 1 pachet margarina,, 6 gogosari murati,, sare, , piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

1. Se imparte margarina in 3 parti egale.
2. Prima parte se freaca cu branza pane devine o pasta, se adauga 2 gogosari taiati cubulete, sare si piper. Se intinde aceasta compozitie pe o folie de aluminiu (3cm. grosime).
3. A doua parte de margarina se freaca cu pateul de ficat si se adauga 2 gogosari taiati cubulete, sare si piper. Se intinde compozitia rezultata peste prima.
4. A treia parte de margarina se freaca cu galbenusurile (fara albusuri) si se adauga restul de gogosari taiati cubulete, sare si piper. Se intinde aceasta compozitie peste a doua, se ruleaza si se pune la rece pentru 2 ore.
5. Se taie felii si se serveste pe foi de salata verde si se garniseste cu felii de rosii, ardei, castraveti proaspeti sau murati. Un vin alb sec merge excelent cu acest aperitiv.
Daca ti-a placut reteta noastra "RULADA APERITIV" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Rulada-aperitiv

Rulada-aperitiv

Pt.blat se foloseste o tava de 33/37(eu folosesc tava de la aragaz). Albusurile de la cele 6 oua

23 voturi    3 comentarii
9h
Aperitive cu brinza
Rulada aperitiv cu crema de branza

Rulada aperitiv cu crema de branza

Pentru inceput facem crema de branza.Am avut branza de vaca proaspata,mai moale pe care am mixat-o

7 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 1kg. branza de vaca,
  • 1 pate de ficat(conserva),
  • 8 oua fierte tari,
  • 1 pachet margarina,
  • 6 gogosari murati,
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Clatite cu branza si spanac , reteta pentru o alimentatie sanatoasa