autor:

LAVINIA ARDELEAN

» » Aperitive

Rulada aperitiv

Autor: LAVINIA ARDELEAN (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 26 octombrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: LAVINIA ARDELEAN (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 26 octombrie 2008

Ingrediente
1 kg. carne tocata de porc sau amestec, 4 cepe mijlocii, 4 oua, vegeta, piper, 2 foi de napolitana, 2 oua, pesmet

Dificultate: Medie Timp: 2h

3 voturi

Mod de preparare

Se caleste ceapa taiata cubulete in putin ulei, se adauga carnea si se fierb impreuna 10 minute. Se ia de pe foc si se pun ouale pe rand si se amesteca bine. Foile de napolitana se pun pe celofan, apoi se imparte compozitia si se ruleaza usor. Se lasa putin sa se raceasca, apoi se pun la congelator. Cand sunt bine congelate se scot, se lasa 10 minute, apoi se taie felii subtiri. Se dau prin ou si pesmet si se prajesc la foc mic pana primesc o culoare aurie. Se scot pe servetele absorbante. Se pot servi atat reci, cat si calde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada aperitiv" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Rulada aperitiv si oameni de zapada

Rulada aperitiv si oameni de zapada

Pentru rulada aperitiv: Se pune intr-un castron ouale,amidomul,maioneza ,faina si un praf de sare.

6 voturi    3 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu oua
Rulada aperitiv cu branza

Rulada aperitiv cu branza

Se spala ouale, se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma cu sarea, apoi se incorporeaza

79 voturi    9 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 05 iulie 2009

    Mi se pare o reteta extraordinara! Am salvat-o.

Dificultate

Medie

Timp

2h

3 voturi

Ingrediente

  • 1 kg. carne tocata de porc sau amestec
  • 4 cepe mijlocii
  • 4 oua
  • vegeta
  • piper
  • 2 foi de napolitana
  • 2 oua
  • pesmet

Raporteaza reteta

Retete
de LAVINIA ARDELEAN
Prajitura cu crema capuccino

Prajitura cu crema capuccino

blat 1: se bat albusele spuma, se adauga zaharul, faina si nuca de cocos. Se unge o tava bine si

1 vot    1 comentariu
2h
Prajituri
Tort cu fructe

Tort cu fructe

6 galbenusuri se freaca spuma cu 250 gr. zahar separat gelatina se pune la inmuiat in apa calduta.

5 voturi    10 comentarii
2h
Torturi
TORT DE CIOCOLATA

TORT DE CIOCOLATA

Blat.se bat albusele bine apoi se adauga tot cate 2 ling.zahar se adauga galbenusele apoi nuca,faina

2 voturi    5 comentarii
2h
Torturi
mirey

mirey (Chef de cuisine)

Mi se pare o reteta extraordinara! Am salvat-o.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Ciuperci umplute