Se caleste ceapa taiata cubulete in putin ulei, se adauga carnea si se fierb impreuna 10 minute. Se ia de pe foc si se pun ouale pe rand si se amesteca bine. Foile de napolitana se pun pe celofan, apoi se imparte compozitia si se ruleaza usor. Se lasa putin sa se raceasca, apoi se pun la congelator. Cand sunt bine congelate se scot, se lasa 10 minute, apoi se taie felii subtiri. Se dau prin ou si pesmet si se prajesc la foc mic pana primesc o culoare aurie. Se scot pe servetele absorbante. Se pot servi atat reci, cat si calde.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii