Albusurile se dau prin masina de tocat si se potriveste de sare,piper,condimente,se adauga mararul tocat marunt si untul frecat spuma.Galbenusurile se dau separat prin masina de tocat si se amesteca cu mustar,sare,piper,gogosarii si castraveciorii tocati marunt.
Pe o folie de celofan se presara pesmet,peste care se aseaza carnea ,peste carne se toarna compozitia formata din albusurile tocate,apoi se toarna compozitia cu galbenusurile tocate.Se ruleaza si se da la rece pana a doua zi.
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii