autor:

Fara foto

» » Aperitive

RULADA APERITIV

Autor: PANTELIMONESCU ELENA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: PANTELIMONESCU ELENA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 aprilie 2009

Ingrediente
125 gr.unt sau marga,2 linguri faina, 1 praf sare, 100 ml lapte, 2 oua, 150 gr .cascaval., , Pentru umplutura:1 cutie pateu 300gr., 2 castraveti, 2oua fierte tari, 2 gogosari

Dificultate: Ridicata Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Se topeste untul pana devine transparent, se adauga faina si se amesteca la foc mic,apoi se pune laptele putin cate putin pana se incorporeaza bine,se adauga oualele unul cate unul si la urma casavalul ras pe razatoarea mica.
Se toarna intr-o tava tapetata(30/35) si se da la cuptor 20 min. pana se rumeneste frumos.
Se rastoarna pe un prosop umed,se ruleaza si se lasa 5-10 min. ,apoi se deruleaza si se unge cu umplutura.(pateul se amesteca cu gogosarii , castravetii si oualele taiate marunt) si se inveleste intr-o foaie de de celofan cat mai strans ; se leaga la capete;se taie a doua zi.
Daca ti-a placut reteta noastra "RULADA APERITIV" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Rulada-aperitiv

Rulada-aperitiv

Pt.blat se foloseste o tava de 33/37(eu folosesc tava de la aragaz). Albusurile de la cele 6 oua

24 voturi    3 comentarii
9h
Aperitive cu brinza
Rulada aperitiv cu branza

Rulada aperitiv cu branza

Se spala ouale, se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma cu sarea, apoi se incorporeaza

78 voturi    9 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Ridicata

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 125 gr.unt sau marga,2 linguri faina
  • 1 praf sare
  • 100 ml lapte
  • 2 oua
  • 150 gr .cascaval.
  • Pentru umplutura:1 cutie pateu 300gr.
  • 2 castraveti
  • 2oua fierte tari
  • 2 gogosari

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Carnaciori in foietaj