Ingredientele(fara branza si marar), se amesteca bine, se toarna compozitia obtinuta intro tava intinsa de aragaz, pe care am uns-o dinainte si se coace 10 minute, dupa care se presara cu branza sau cascaval razuit si marar tocat si se reintroduce la cuptor pt inca 5 minute. Se scoate si se ruleaza calda. Se consuma calda sau rece, feliata in felii de grosimea unui deget. Este un aperitiv, gustos si destul de rapid.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajCarnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant.
Rulada de miel umpluta cu legumeDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii