Se face un blat de tort din ingredientele prezentate la coca:
se bat spuma cele sase albusuri, se adauga pe rind cele 6 galbenusuri, apoi 3 linguri de ulei, o lingurita de sare, 8 linguri de faina, praful de copt, si 3 linguri de smantana.
Peste aceasta compozitie se adauga umplutura:
telemeaua si cascavalul se rad, ciupercile se taie felii mari, ceapa se taie rondele, iar salamul de sunca si cei 2 ardei se taie cubulete.
Se amesteca usor toate, se mai adauga sare, piper, verdeata tocata.
Se ung 2 tavi de chec cu ulei si se presara cu faina, si se toarna compozitia in ele.
Se orneaza cu felii de ardei si patrunjel.
Se coace in cupor la foc tare 30 min, apoi la foc mic inca 25 min.
Pofta Buna!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii