Se face un blat de tort din ingredientele prezentate la coca:
se bat spuma cele sase albusuri, se adauga pe rind cele 6 galbenusuri, apoi 3 linguri de ulei, o lingurita de sare, 8 linguri de faina, praful de copt, si 3 linguri de smantana.
Peste aceasta compozitie se adauga umplutura:
telemeaua si cascavalul se rad, ciupercile se taie felii mari, ceapa se taie rondele, iar salamul de sunca si cei 2 ardei se taie cubulete.
Se amesteca usor toate, se mai adauga sare, piper, verdeata tocata.
Se ung 2 tavi de chec cu ulei si se presara cu faina, si se toarna compozitia in ele.
Se orneaza cu felii de ardei si patrunjel.
Se coace in cupor la foc tare 30 min, apoi la foc mic inca 25 min.
Pofta Buna!!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii