autor:

» » Aperitive

Rulada aperitiv

Autor: Marina Carpone (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 ianuarie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Marina Carpone (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 ianuarie 2006

Ingrediente
-piept de curcan afumat 800g, -cascaval 300g, -brinza proaspata uscata 200g, -casline fara simburi(rondele)50g, -unt 30g, -mac 20g, -ciuperci conserva 150g

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

15 voturi

Mod de preparare

De preferat sa aveti un feliator.
Batonul de piept de curcan afumat se taie la feliator la grosimea 1,5 la fel si cascavalul .
Pe o folie alimentara se unge aceasta cu unt topi si racit ,se presara macul po toata suprafata foliei ,asezam apoi pat de piept de curcan feliile se pun transversal una linga cealalta precum foaia de placinta se unge cu unt toata suprafata pieptului apoi se aseaza cascavalul peste aceasta se adauga brinza uscata peste cascaval ,maslinele se pun din loc in loc ciupercile la fel.
Se ruleaza cu ajutorul foliei alimentare .Se da la rece rulada circa 2 ore ,apoi se taie si se serveste la aperitiv.POFTA BUNA!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada aperitiv" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Rulada aperitiv si oameni de zapada

Rulada aperitiv si oameni de zapada

Pentru rulada aperitiv: Se pune intr-un castron ouale,amidomul,maioneza ,faina si un praf de sare.

6 voturi    3 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu oua
Rulada aperitiv cu branza

Rulada aperitiv cu branza

Se spala ouale, se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma cu sarea, apoi se incorporeaza

79 voturi    9 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

15 voturi

Ingrediente

  • -piept de curcan afumat 800g
  • -cascaval 300g
  • -brinza proaspata uscata 200g
  • -casline fara simburi(rondele)50g
  • -unt 30g
  • -mac 20g
  • -ciuperci conserva 150g

Raporteaza reteta

Retete

din Aperitive cu brinza

Porumb crocant cu topping de telemea Porumb crocant cu topping de telemea

Am uscat cu un prosop porumbul fiert și l-am așezat pe grill cca 3 minute, cât să devină puțin crocant. Am adăugat untul

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive
Biscuiti cu parmezan Biscuiti cu parmezan

Framant untul cu faina, amestec cu mana, apoi adaug parmezanul, oregano, sarea, la final adaug si smantana. Amestec bine, invelesc apoi

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Cartofi copti umpluti cu branza