Ingrediente
-piept de curcan afumat 800g, -cascaval 300g, -brinza proaspata uscata 200g, -casline fara simburi(rondele)50g, -unt 30g, -mac 20g, -ciuperci conserva 150g
Dificultate: Redusa | Timp: 20 min
15 voturi
Mod de preparare
Batonul de piept de curcan afumat se taie la feliator la grosimea 1,5 la fel si cascavalul .
Pe o folie alimentara se unge aceasta cu unt topi si racit ,se presara macul po toata suprafata foliei ,asezam apoi pat de piept de curcan feliile se pun transversal una linga cealalta precum foaia de placinta se unge cu unt toata suprafata pieptului apoi se aseaza cascavalul peste aceasta se adauga brinza uscata peste cascaval ,maslinele se pun din loc in loc ciupercile la fel.
Se ruleaza cu ajutorul foliei alimentare .Se da la rece rulada circa 2 ore ,apoi se taie si se serveste la aperitiv.POFTA BUNA!