autor:

Fara foto

» » Aperitive

Rulada aperitiv

Autor: Marina Carpone (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 ianuarie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Marina Carpone (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 ianuarie 2006

Ingrediente
-piept de curcan afumat 800g, -cascaval 300g, -brinza proaspata uscata 200g, -casline fara simburi(rondele)50g, -unt 30g, -mac 20g, -ciuperci conserva 150g

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

15 voturi

Mod de preparare

De preferat sa aveti un feliator.
Batonul de piept de curcan afumat se taie la feliator la grosimea 1,5 la fel si cascavalul .
Pe o folie alimentara se unge aceasta cu unt topi si racit ,se presara macul po toata suprafata foliei ,asezam apoi pat de piept de curcan feliile se pun transversal una linga cealalta precum foaia de placinta se unge cu unt toata suprafata pieptului apoi se aseaza cascavalul peste aceasta se adauga brinza uscata peste cascaval ,maslinele se pun din loc in loc ciupercile la fel.
Se ruleaza cu ajutorul foliei alimentare .Se da la rece rulada circa 2 ore ,apoi se taie si se serveste la aperitiv.POFTA BUNA!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada aperitiv" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Rulada-aperitiv Rodica

Rulada-aperitiv Rodica

Se face un aluat subţire din 5 linguri de făină cu nişte lapte. Restul de lapte se pune cu margarina

8 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu brinza
Rulada aperitiv cu branza albastra si sunca

Rulada aperitiv cu branza albastra si sunca

Separam albusurile de galbenusuri. Pentru preparea aluatului se bat spumă albuşurile cu sare,cu

29 voturi    14 comentarii
1h
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

15 voturi

Ingrediente

  • -piept de curcan afumat 800g
  • -cascaval 300g
  • -brinza proaspata uscata 200g
  • -casline fara simburi(rondele)50g
  • -unt 30g
  • -mac 20g
  • -ciuperci conserva 150g

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Mamaliga cu branza (in straturi) Mamaliga cu branza (in straturi)

Acest preparat se serveste foarte des in zona Ardealului, mai ales la tara. In timpul vacantelor petrecute la tara, nu exista saptamana

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Aperitive reci Aperitive reci

Chiftelute: Se amesteca carnea tocata cu ouale, painea inmuiata si stoarsa bine, ceapa data pe razatoare, restul condimentelor si usturoiul

52 voturi    32 comentarii
1h
Aperitive
Clatite delicioase cu spanac (ideal pentru diabetici)