autor:

Fara foto

» » Aperitive

Rulada aperitiv

Autor: Marina Carpone (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 ianuarie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Marina Carpone (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 ianuarie 2006

Ingrediente
-piept de curcan afumat 800g, -cascaval 300g, -brinza proaspata uscata 200g, -casline fara simburi(rondele)50g, -unt 30g, -mac 20g, -ciuperci conserva 150g

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

15 voturi

Mod de preparare

De preferat sa aveti un feliator.
Batonul de piept de curcan afumat se taie la feliator la grosimea 1,5 la fel si cascavalul .
Pe o folie alimentara se unge aceasta cu unt topi si racit ,se presara macul po toata suprafata foliei ,asezam apoi pat de piept de curcan feliile se pun transversal una linga cealalta precum foaia de placinta se unge cu unt toata suprafata pieptului apoi se aseaza cascavalul peste aceasta se adauga brinza uscata peste cascaval ,maslinele se pun din loc in loc ciupercile la fel.
Se ruleaza cu ajutorul foliei alimentare .Se da la rece rulada circa 2 ore ,apoi se taie si se serveste la aperitiv.POFTA BUNA!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada aperitiv" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Rulada aperitiv cu crema de branza

Rulada aperitiv cu crema de branza

Pentru inceput facem crema de branza.Am avut branza de vaca proaspata,mai moale pe care am mixat-o

15 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Rulada aperitiv cu branza

Rulada aperitiv cu branza

Se spala ouale, se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma cu sarea, apoi se incorporeaza

78 voturi    9 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi 12

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

15 voturi

Ingrediente

  • -piept de curcan afumat 800g
  • -cascaval 300g
  • -brinza proaspata uscata 200g
  • -casline fara simburi(rondele)50g
  • -unt 30g
  • -mac 20g
  • -ciuperci conserva 150g

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza sarata si vanata Pateuri cu branza sarata si vanata

Aluatul il scoatem de cu seara in frigider sa se dezghete. Umplutura- intr-un bol amestecam bine branzeturile, adaugam vanata si usturoiul

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Branza halloumi prajita