autor:

Fara foto

» » Aperitive

Rulada cu 3 tipuri de carne

Autor: Maria Olariu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 iunie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Maria Olariu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 iunie 2011

Ingrediente
5oo g pulpa de vitel macinata,, 250 g sunca presata macinata,, 300 g carne de porc macinata,, 3 oua,, 500 ml maioneza,, 250 ml otet alb,, sare.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

0 voturi

Mod de preparare

Am amestecat cele trei tipuri de carne impreuna cu ouale si sare.
Din compozitia obtinuta am modelat un baton in forma de salam, pe care l-am infasurat intr-un prosop curat de bucatarie, umed, si l-am legat bine cu sfoara.
Intr-o oala mai marisoara, am pus apa si cand a ajuns aproape la punctul de fierbere am adaugat sare si otetul alb. Cand a inceput sa fiarba am introdus rulada infasurata.Am lasat-o sa fiarba o ora, apoi am scos-o din apa si am lasat la racit pe un taietor de lemn. Cand s-a racit, am taiat felii.
Am tapetat un platou cu foi de salata proaspata, am pus deasupra feliile de rulada si le-am acoperit cu maioneza.Se consuma rece.

Aceasta rulada este foarte usor de preparat. Poate fi servita ca felul 2, avand ca garnitura cartofi la cuptor, sau ca bufet rece (aperitiv), inainte de un gratar.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu 3 tipuri de carne" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Pateu de casa - reteta slovaca

Pateu de casa - reteta slovaca

Curatam ficateii si ii taiem apoi in doua. Punem toate ingredientele intr-un blender si mixam 1-2

1 vot    2 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Chiftelute

Chiftelute

Carnea se da prin masina de tocat impreuna cu ceapa si usturoiul. Punem verdeata tocata, oul si pesmetul,

2 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

0 voturi

Ingrediente

  • 5oo g pulpa de vitel macinata,
  • 250 g sunca presata macinata,
  • 300 g carne de porc macinata,
  • 3 oua,
  • 500 ml maioneza,
  • 250 ml otet alb,
  • sare.

Raporteaza reteta

Retete
de Maria Olariu
Nutellotta

Nutellotta

Blat: Se topeste ciocolata intr-o craticioara (in bain-marie). Cand s-a topit, se adauga untul.

2 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Ceafa de porc pe pat de cartofi la cuptor

Ceafa de porc pe pat de cartofi la cuptor

Cartofii se curata si se taie patratele. Se condimenteaza cu sare si piper si se pun intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Fripturi
Tort Mimosa

Tort Mimosa

Se freaca bine 2 galbenusuri cu 5o g zahar si 50 g faina. Se adauga coaja de lamaie si 250 ml lapte.

2 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Torturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval

Crenvurstii se cresteaza pe o latura, dar nu pana la capete, apoi se pun pe un grilaj si se dau 5 minute la cuptorul incalzit la 180

2 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

1 vot    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Rulada aperitiv MIMI