1. Se preincalzeste cuptorul la 180*C. Pe o tava, captusita cu hartie de copt, se pun alunele ca sa se rumeneasca. Dupa 15 minute se scot din cuptor si se pun pe un servet de bucatarie. Dupa ce s-au racit, se taie felii.
2. Se reduce focul din cuptor la 150*C.
3. In blender se pune ciocolata rupta in bucati si zaharul brun si se amesteca pana ciocolata se zdrobeste bine si se lasa deoparte.
4. Intr-un bol se amesteca faina, cacaoa, nessul, bicarbonatul si sarea.
5. Intr-un bol se bat cu mizerul ouale si esenta de vanilie cca. 30 de secunde. Se adauga ciocolata si amestecul de faina, apoi alunele taiate felii.
6. Pe o planseta infainata se pune compozitia rezultata, se imparte in doua. Fiecare parte se ruleaza cu o lungime de 30cm., se pun pe tava unsa si captusita cu hartie de copt si se coc timp de 35-40 minute. Se scot ruladele din cuptor si se lasa 10 minute sa se raceasca pe un gratar. Se taie in felii pe diagonala.
(Preparatul poate fi glazurat cu o glazura de ciocolata alba)
7. Feliile de rulada se pun pe tava si se coc pe o parte 15 minute, la foc potrivit, si inca 15 minute, pe cealalta parte. Se lasa sa se raceasca pe un gratar.



Varza a la Cluj. Puteti sa folositi si varza dulce. Daca folositi varza murata, gustati-o sa nu fie prea sarata, daca estem...
Varza a la Cluj
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii