autor:

mihaela idriceanu

» » Prajituri

Rulada cu ananas si cocos

Autor: mihaela idriceanu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mihaela idriceanu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 mai 2010

Ingrediente
pt pandispan:, 4 oua, 100 gr zahar, 1 plic zahar vanilinat, 100 gr faina, 25 gr amidon, 30 gr fulgi de cocos, , Crema si ornat:, 1 conserva rondele de ananas (340 gr), 400 ml frisca, 1 plic intaritor de frisca, 100 gr fulgi de cocos, cirese confiate

Dificultate: Redusa Timp: 1h

16 voturi

Mod de preparare

Se bat galbenusurile cu 4 linguri apa rece pana devin o spuma,se adauga zaharul tos si zaharul vanilat,apoi faina amestecata cu amidon si fulgii de cocos.La urma albusurile batute spuma,amestecand usor cu o spatula de sus in jos.Se pune compozitia in tava mai mare,pe hartie de copt si se da la cuptorul preincalzit la 180 grade pt cca 10 minute.Se scoate cu tot cu hartia de copt si cat e calda se rastoarna pe un prosop de bucatarie umed,se desprinde hartia si se ruleaza cu ajutorul prosopului.
Crema:Batem frisca cu intaritorul,oprim putin pt decor,iar restul amestecam cu ananasul taiat bucati si scurs si jumatate din cantitatea de cocos.Desfacem rulada,repartizam crema uniform,rulam la loc si lasam la rece cel putin 3 ore.Ornam apoi cu fulgii de cocos ramasi,buc de ananas si cirese confiate.
Daca mai rezista pana a doua zi e si mai buna!:)
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu ananas si cocos" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Bastonase cu chimen si susan

Bastonase cu chimen si susan

1)Faramitezi margarina bucatele si o freci bine, pana devine pasta. 2)dizolvi drojdia in lapte caldut

5 voturi    4 comentarii
40 min
Prajituri
Prajitura cu zmeura si biscuiti

Prajitura cu zmeura si biscuiti

Se framanta biscutii macinat fin cu untul moale si cu mierea apoi se pune intr-o forma rotunda de

0 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 19 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Ildi Racz , 05 decembrie 2013

    f.bun.

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 02 august 2010

    Delicioasa

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 13 iunie 2010

    Foarte fina si eleganta!*****

    • marta gabriela abdelhafiz

      marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 07 iunie 2010

      arata foarte frumos si imi inchipui ca-i tot asa de buna

    • Fara foto

      elena , 02 iunie 2010

      acum o fac....sper sa-mi iasa si sa fie la fel de buna precum arata

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 01 iunie 2010

      Delicioasa, apetisanta!

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 31 mai 2010

      Un deliciu ! *****

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 24 mai 2010

      Salvata si votata!

    • Fara foto

      maria mihalache , 24 mai 2010

      Foarte frumos arata.

    • Fara foto

      Gabriela , 23 mai 2010

      Ai ***** de la mine, arata super

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 23 mai 2010

      Tare bine arata, frumos ornata!

    • licu pop

      licu pop (Chef de cuisine) , 23 mai 2010

      E un desert grozav!!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 23 mai 2010

      Imi place tare mult acest desert...

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 23 mai 2010

      Foarte frumos arata si sigur este si tare buna.

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 23 mai 2010

      O bunãtate si aratã super!!!felicitãri

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 23 mai 2010

      Ce bine arata !

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 23 mai 2010

      Waw Miha ce rulada faina ai facut ! Felicitari... Ca bine zici : "...daca mai rezista pana a doua zi..." !

    • juliya

      juliya (Chef de cuisine) , 22 mai 2010

      Splendida! Felicitari!

    • marta gabriela abdelhafiz

      marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 22 mai 2010

      arata foarte bine

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

16 voturi

Ingrediente

  • pt pandispan:
  • 4 oua
  • 100 gr zahar
  • 1 plic zahar vanilinat
  • 100 gr faina
  • 25 gr amidon
  • 30 gr fulgi de cocos
  • Crema si ornat:
  • 1 conserva rondele de ananas (340 gr)
  • 400 ml frisca
  • 1 plic intaritor de frisca
  • 100 gr fulgi de cocos
  • cirese confiate

Raporteaza reteta

Retete
de mihaela idriceanu
prajitura cu ananas

prajitura cu ananas

Din 180 g zahar se face zahar ars.Dupa ce s-a racit se pun deasupra feliile de de ananas taiate in

17 voturi    4 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu mere

Prajitura cu mere

Oul se bate cu 150 de grame de zahar si praful de sare.Adaugam faina,alternand cu laptele,astfel

13 voturi    4 comentarii
40 min
Prajituri
Prajitura cu cocos si ricotta

Prajitura cu cocos si ricotta

Se bat ouale cu zahar cateva minute, se adauga ricotta, nuca de cocos si la urma laptele sau lichiorul.

4 voturi    2 comentarii
1h 5 min
Prajituri

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Delicioasa

Adauga reteta
Retete

din Prajituri

Chec in doua culori Chec in doua culori

Separa albusurile de galbenusuri. Mixeaza spuma albusurile cu putina sare. Pune cele 300 g zahar impreuna cu apa la fiert intr-un

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Chec cu zmeura si glazura de ciocolata alba Chec cu zmeura si glazura de ciocolata alba

Se spala zmeura si se lasa intr-o strecuratoare, pentru a se scurge de apa. Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Se freaca

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
placinta cu dovleac