autor:

Alexandrina

» » , Prajituri, Retete de post

Rulada cu banane

Autor: Alexandrina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alexandrina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 iunie 2009

Ingrediente
Foaia de biscuiti: 300 g zahar, 300 ml apa, 2 linguri margarina, 2 linguri cacao, 1/2 kg biscuiti., Crema: 1 pachet margarina Rama, 200 g zahar, 2-3 linguri cacao, 2-3 plicuri zahar vanilat, esenta de rom., 2-3 banane.

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

23 voturi

Mod de preparare

Zaharul, apa, margarina si cacaua se amesteca si se pun la fiert. Cand da in clocot se trage oala de pe foc. Biscuitii se dau prin masina sau se sfarma cu sucitorul (eu i-am dat prin robot) si se incorporeaza in siropul de mai sus. Se lasa la racit.
Se freaca spuma margarina cu zaharul, zaharul vanilat, cacaua si esenta de rom (cateva picaturi).
Se intinde pe un celofan compozitia de biscuiti, dandu-i-se forma dreptunghiulara. Se unge foaia cu crema, se aseaza pe lungime 2-3 banane decojite si se ruleaza.
Se da la rece, pana a doua zi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu banane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de post
Rulada cu banane si cocos

Rulada cu banane si cocos

- pisăm alunele de pădure - se separă albuşurile de gălbenuşuri. Gălbenuşurile se freacă

2 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Rulada cu banane

Rulada cu banane

Amestecati toate ingredientele pentru blat, turnati compozitia intr-o tava si dati-o la cuptor pana

1 vot    0 comentarii
30 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 29 iunie 2010

    O bunatate !

  • joly-gina

    joly-gina (Chef de cuisine) , 03 martie 2010

    imi place cum arata am sa o fac si eu cat de curand

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 07 septembrie 2009

    Foarte buna, am si eu o reteta, dar cu pandispan rulat peste banane ci crema de nuca de cocos.

    • Fara foto

      lori , 16 august 2009

      E super reteta! Dar o sugestie: unt in loc de margarina. In rest suna super, abia astept sa incerc.

    • Alexandrina

      Alexandrina (Chef de cuisine) , 13 august 2009

      Multumesc mult pentru aprecieri. O sa incerc sa fac, cat de curand, o alta rulada cu banane, care e si ea buna. Si voi posta reteta.

    • Crystyna

      Crystyna (Chef de cuisine) , 12 august 2009

      Sigur e bună Rulada! Felicitări!

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 11 august 2009

      Arata de nota 20 cu felicitari si eu cred la fel nu le-as lasa pana a doua zi.Felicitari.

    • samoila tudorel

      samoila tudorel (Chef de cuisine) , 02 august 2009

      Scuza-mi expresia,dar este demential! Si mai cred ca nu esti o novice. ASTA E CLAR!

    • Dayonara

      Dayonara (Chef de cuisine) , 30 iunie 2009

      La cum arata nu cred ca as rezista sa o las la rece pana a doua zi! As manca-o imediat! :) Felicitari!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

23 voturi

Ingrediente

  • Foaia de biscuiti: 300 g zahar
  • 300 ml apa
  • 2 linguri margarina
  • 2 linguri cacao
  • 1/2 kg biscuiti.
  • Crema: 1 pachet margarina Rama
  • 200 g zahar
  • 2-3 linguri cacao
  • 2-3 plicuri zahar vanilat
  • esenta de rom.
  • 2-3 banane.

Raporteaza reteta

Retete
de Alexandrina
Prajitura cu foi din suc de rosii

Prajitura cu foi din suc de rosii

Pentru foi se amesteca bine ingredientele si se framanta un aluat, care se imparte in 4 (mie mi-au

53 voturi    13 comentarii
1h
Retete de post
PrajituraMimoza

PrajituraMimoza

Foi: Se pun la fiert (bain-marie) 50g margarina/unt, 1 ou, 4 linguri lapte, 2 linguri miere, 150g

10 voturi    10 comentarii
1h
Prajituri
Salata cu peste afumat

Salata cu peste afumat

Fileurile de peste se taie bucatele, peste ele se adauga ceapa rosie, taiata julienne, gogosarul

2 voturi    10 comentarii
20 min
Salate cu peste

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de post

Bolognez vegan Bolognez vegan

Intai pregatim lintea-o clatim si o fierbem aparte aproximativ jumatate de ora -ea trebuie sa fie al dente. Intr-o cratita lata, dar

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pilaf cu sos de ciuperci (de post) Pilaf cu sos de ciuperci (de post)

Pentru perioada Postului va propun pilaf cu sos de ciuperci si salata de varza alba si rosie. Este o mancare de Post, satioasa si sanatoasa. Mod

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Delicii de post de la bloggeri
Tocanita de cartofi noi