Zaharul, apa, margarina si cacaua se amesteca si se pun la fiert. Cand da in clocot se trage oala de pe foc. Biscuitii se dau prin masina sau se sfarma cu sucitorul (eu i-am dat prin robot) si se incorporeaza in siropul de mai sus. Se lasa la racit.
Se freaca spuma margarina cu zaharul, zaharul vanilat, cacaua si esenta de rom (cateva picaturi).
Se intinde pe un celofan compozitia de biscuiti, dandu-i-se forma dreptunghiulara. Se unge foaia cu crema, se aseaza pe lungime 2-3 banane decojite si se ruleaza.
Se da la rece, pana a doua zi.
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii