Bati albusurile spuma, adaugi zaharul in ploaie, pui galbenusurile pe rand, sarea si faina amestecata cu praful de copt. Pui compozitia intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu hartie de copt. Cand este gata o scoti si o rulezi cu grija intr-un prosop umed.
Prepari budinca, urmand instructiunile de pe plic, adaugi zaharul, iar dupa ce s-a racit, adaugi untul inmuiat.Desfaci rulada din prosop, o ungi cu budinca, pui bananele decojite si rulezi.
Deasupra o ornezi cu frisca, felii de banana si kiwi.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii