autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

rulada cu banane si frisca

Autor: IULIA MACSIM (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: IULIA MACSIM (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 mai 2008

Ingrediente
blat: 3 oua, 3 linguri zahar, 4 linguri faina, 1/2 varf de lingurita praf de copt, 1 varf de cutit de sare, unt pentru uns tava., crema: 1 plic budinca(de banane sau vanilie), 2 banane, 300 ml lapte, 50 g zahar, 1/2 pachet unt., decor: frisca, 1 banana, 1 kiwi

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

6 voturi

Mod de preparare

Bati albusurile spuma, adaugi zaharul in ploaie, pui galbenusurile pe rand, sarea si faina amestecata cu praful de copt. Pui compozitia intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu hartie de copt. Cand este gata o scoti si o rulezi cu grija intr-un prosop umed.
Prepari budinca, urmand instructiunile de pe plic, adaugi zaharul, iar dupa ce s-a racit, adaugi untul inmuiat.Desfaci rulada din prosop, o ungi cu budinca, pui bananele decojite si rulezi.
Deasupra o ornezi cu frisca, felii de banana si kiwi.
Daca ti-a placut reteta noastra "rulada cu banane si frisca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Cataief ”pasarele”-Cataief assafir-specific Ramadanului

Cataief ”pasarele”-Cataief assafir-specific Ramadanului

Cataief Se dizolva drojdia si zaharul in 4 linguri de apa calduta.Faina se pune intr-un bol cu sarea

19 voturi    12 comentarii
2h 15 min
Dulciuri diverse
Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor

Mod de preparare Intr-un bol amestecam cu un tel branza cu zaharul,zaharul vanilat, grisul,sarea,

148 voturi    2 comentarii
50 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T820E

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

6 voturi

Ingrediente

  • blat: 3 oua
  • 3 linguri zahar
  • 4 linguri faina
  • 1/2 varf de lingurita praf de copt
  • 1 varf de cutit de sare
  • unt pentru uns tava.
  • crema: 1 plic budinca(de banane sau vanilie)
  • 2 banane
  • 300 ml lapte
  • 50 g zahar
  • 1/2 pachet unt.
  • decor: frisca
  • 1 banana
  • 1 kiwi

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Pariziene cu mere si nuci Pariziene cu mere si nuci

Laptele se incalzeste putin, nu trebuie sa fie fierbinte. Într-un castron, se pune drojdia, un praf de sare și zahărul. Se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Placinte cu branza dulce Placinte cu branza dulce

Drojdia si o lingurita de zahar se amesteca intr-un vas cu 50 ml apa calduta. Se lasa sa se umfle. Intre timp, se cerne faina, se

0 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Galuste cu prune din fulgi de cartofi