Sfaramam biscuitii cat mai marunt. Amestecam biscuitii cu laptele si cacaoa. Adaugam si cele 3 linguri de crema de ciocolata, amestecand bine.
Inpartim compozitia in 2 parti. Intindem bine fiecare jumatate pe cate o folie si dam la rece.
Frecam spuma untul cu zaharul pudra,adaugam nuca de cocos si vanilia.Intindem aceasta compozitie peste cea de biscuiti , apoi rulam cat mai bine cele 2 foi ajutandu-ne de folia de sub ele. Infasuram rulada in folie si introducem la rece pentru cateva ore.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii