Ingrediente
400 g biscuiti simpli, 150g margarina, 150ml lapte, , 2 linguri de cacao, 200g zahar, 3-4 linguri de lichior de visine ,cirese amare, o esenta de rom sau 2, pentru crema alba:, 500ml lapte, 3 linguri de zahar, 6 linguri de gris, 150g margarina, 150 g nuca de cocos, 2 banane
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
38 voturi
Mod de preparare
mestecam pana se topeste si punem sfaramam biscuiti cu sucitoru si turnam peste ei compozitia calduta ,adaugam 3 linguri de lichior si esenta de rom
Crema alba :
Se pune laptele la fiert cu zaharul si cand a dat in clocot se pune grisul mestecam bine si cand a inceput sa se ingroasa il luam dupa foc ,adaugam margarina cubulete si la sfarsit nuca de cocos.
Se pune pe o folie crema de gris cu nuca de cocos ,se intinde ca o foaie ,se adauga crema din biscuiti ,se intinde la fel ca si crema din gris dupa care punem banana intreaga ,se ruleaza usor ca un salam.
Din aceasta compozitie ies cam doua rulade de 30 cm.
Daca doriti puteti sa le ornati cu fulgi de ciocolata.
Czompa (Chef de cuisine) , 20 februarie 2012
Uau, ce buna este!
husni (Chef de cuisine) , 17 august 2010
Wow...............imi place f.mult,in 2 culori;sigur voi face. Fac des,salam de biscuiti,dar intr-o singura culoare.
vera (Chef de cuisine) , 13 august 2010
Arata frumos dar margarina o inlocuiesc cu unt!
dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 24 mai 2010
O bunatate.Felicitari.
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 23 mai 2010
A iesit tare bine in 2 culori.
Lia Maria (Chef de cuisine) , 18 mai 2010
Nota maxima...delicioasa yam,yam...
mariana scarlat (Chef de cuisine) , 18 mai 2010
Ce delicioasa rulada!
Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 18 mai 2010
I-mi place mult aspectul!cu siguranta este foarte gustos!!!
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 17 mai 2010
delicioasa si foarte frumoasa rulada!
Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 17 mai 2010
Un desert tare bun.
licu pop (Chef de cuisine) , 17 mai 2010
Super reteta! salvata...vot*****
ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 17 mai 2010
Foarte gustoasa reteta!
costy hunny (Chef de cuisine) , 17 mai 2010
Interesanta combinatia asta cu siguranta am sa o incerc si eu!Felicitari si pentru prezentare!ai votul meu