autor:

Anonim

» » , Aperitive, Aperitive

rulada cu branza de vaci

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 august 2008

Ingrediente
branza, faina, untura, oua,gris, smantana, ulei, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Se framanta o coca de consistenta potrivita din 450 g de faina, sare, untura, 2 oua si 150 ml de apa. Coca se unge cu 25 ml de ulei si se lasa in repaus 20 min.
Coca se imparte in 2 bucati si se intinde in foi subtiri , pudrandu-se cu faina pe foi se asaza compozitia de branza si se ruleaza. Rulourile obtinute se asaza in tava unsa cu ulei , se ung la suprafata cu ou batut si se introduce la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "rulada cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Rulada de ciocolata cu branza de vaci

Rulada de ciocolata cu branza de vaci

Aluatul: se amesteca galbenusurile cu zaharul, faina, cacaoa si praful de copt. Apoi se adauga albusurile

1 vot    0 comentarii
30 min
Prajituri
Rulada cu branza dulce de vaci si stafide

Rulada cu branza dulce de vaci si stafide

Punem la inmuiat stafidele in esenta de rom si le lasam pana se umfla.Daca nu avem esenta de rom

6 voturi    7 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • branza
  • faina
  • untura
  • oua,gris
  • smantana
  • ulei
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Ciuperci umplute pane