autor:

gicuta

» » Dulciuri diverse

Rulada de cacao cu branza dulce

Autor: gicuta (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 august 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gicuta (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 august 2015

Ingrediente
Blat:, 3 oua, 2 linguri faina, 1 lingura cacao, 3 linguri cu zahar, un praf de sare, Umputura:, 400 g branza de vaci, un ou, o lingura cu smantana, 3 linguri cu zahar pudra, 50 g stafide, o lingurita esenta de rom, 1 plic zahar vanilat, un praf de sare

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

2 voturi

Mod de preparare

Umplutura:
Intr-un bol se mixeaza branza cu oul,sarea, zaharul,zaharul vanilat si smantana .La sfarsit se adauga stafidele care au fost inmuiate in rom 20-30 de minute.
Blat:
Se separa albusurile de galbenusuri iar albusurile se bat spuma cu un praf de sare. Galbenusurile se mixeaza cu zaharul pana acesta se topeste . Se adauga faina amestecata cu cacao si se mixeaza foarte bine compozitia. Se adauga albusurile batute spuma amestecand cu telul sau o spatula.
Se tapeteaza o tava ( 22x27cm) cu hartie de copt, se pune branza intr-un strat uniform si se acopera cu aluatul de cacao intins uniform si el. Se da tava la cuptorul preincalzit la foc potrivit pentru aproximativ 20-25 de minute. Cand este gata se rastoarna pe un prosop de bucatarie ,se scoate hartia de copt ,se ruleaza strans si se lasa sa se raceasca. Se pudreaza cu zahar si se portioneaza.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de cacao cu branza dulce" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Inimioare dulci

Inimioare dulci

Se pune intr-un vas pe foc smantana cu zahar, se incalzeste pana se topeste zaharul, dar fara sa

1 vot    0 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Gem de capsuni

Gem de capsuni

Intai de toate spalam bine toate capsunile,le punem intr-o sita sa se scurga de apa . Le scoatem

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi Trimmer 8 in 1

- 20 %
189.99 lei
151.99 lei

Ondulator Easy Curl

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

2 voturi

Ingrediente

  • Blat:
  • 3 oua
  • 2 linguri faina
  • 1 lingura cacao
  • 3 linguri cu zahar
  • un praf de sare
  • Umputura:
  • 400 g branza de vaci
  • un ou
  • o lingura cu smantana
  • 3 linguri cu zahar pudra
  • 50 g stafide
  • o lingurita esenta de rom
  • 1 plic zahar vanilat
  • un praf de sare

Raporteaza reteta

Retete
de gicuta
Cozonac Rosenkranz

Cozonac Rosenkranz

Laptele caldut il amestecam cu 3 liguri de zahar si drojdia. Intr-un castron se cerne faina,

12 voturi    5 comentarii
4h
Aluaturi si Foietaje
Strudel cu mere

Strudel cu mere

Merele se calesc cu zaharul dupa care se adauga scortisoara si zaharul vanilat. Din apa, ulei , zahar,

15 voturi    6 comentarii
3h
Retete de post
Tort cu crema de zahar ars

Tort cu crema de zahar ars

Crema: Cele 8 linguri de zahar se pun la caramelizat in cratita. Cand este gata se tapeteaza peretii

8 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Torturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Pariziene cu mere si nuci Pariziene cu mere si nuci

Laptele se incalzeste putin, nu trebuie sa fie fierbinte. Într-un castron, se pune drojdia, un praf de sare și zahărul. Se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Placinte cu branza dulce Placinte cu branza dulce

Drojdia si o lingurita de zahar se amesteca intr-un vas cu 50 ml apa calduta. Se lasa sa se umfle. Intre timp, se cerne faina, se

0 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Catifea de ciocolata