Umplutura:
Intr-un bol se mixeaza branza cu oul,sarea, zaharul,zaharul vanilat si smantana .La sfarsit se adauga stafidele care au fost inmuiate in rom 20-30 de minute.
Blat:
Se separa albusurile de galbenusuri iar albusurile se bat spuma cu un praf de sare. Galbenusurile se mixeaza cu zaharul pana acesta se topeste . Se adauga faina amestecata cu cacao si se mixeaza foarte bine compozitia. Se adauga albusurile batute spuma amestecand cu telul sau o spatula.
Se tapeteaza o tava ( 22x27cm) cu hartie de copt, se pune branza intr-un strat uniform si se acopera cu aluatul de cacao intins uniform si el. Se da tava la cuptorul preincalzit la foc potrivit pentru aproximativ 20-25 de minute. Cand este gata se rastoarna pe un prosop de bucatarie ,se scoate hartia de copt ,se ruleaza strans si se lasa sa se raceasca. Se pudreaza cu zahar si se portioneaza.
Incearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minuteIncearca o salata de legume proaspete cu crutoane crocante, perfecta pentru pranz sau cina. Reteta rapida, simpla si plina de...
Salata de legume proaspete cu crutoane – reteta simpla, rapida si sanatoasaIncearca aceasta reteta usoara de briose cu afine si faina integrala, perfecte pentru un mic dejun sanatos sau gustare. Fara...
Briose cu afine si faina integrala – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii