autor:

gicuta

» » Dulciuri diverse

Rulada de cacao cu branza dulce

Autor: gicuta (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 august 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gicuta (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 august 2015

Ingrediente
Blat:, 3 oua, 2 linguri faina, 1 lingura cacao, 3 linguri cu zahar, un praf de sare, Umputura:, 400 g branza de vaci, un ou, o lingura cu smantana, 3 linguri cu zahar pudra, 50 g stafide, o lingurita esenta de rom, 1 plic zahar vanilat, un praf de sare

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

2 voturi

Mod de preparare

Umplutura:
Intr-un bol se mixeaza branza cu oul,sarea, zaharul,zaharul vanilat si smantana .La sfarsit se adauga stafidele care au fost inmuiate in rom 20-30 de minute.
Blat:
Se separa albusurile de galbenusuri iar albusurile se bat spuma cu un praf de sare. Galbenusurile se mixeaza cu zaharul pana acesta se topeste . Se adauga faina amestecata cu cacao si se mixeaza foarte bine compozitia. Se adauga albusurile batute spuma amestecand cu telul sau o spatula.
Se tapeteaza o tava ( 22x27cm) cu hartie de copt, se pune branza intr-un strat uniform si se acopera cu aluatul de cacao intins uniform si el. Se da tava la cuptorul preincalzit la foc potrivit pentru aproximativ 20-25 de minute. Cand este gata se rastoarna pe un prosop de bucatarie ,se scoate hartia de copt ,se ruleaza strans si se lasa sa se raceasca. Se pudreaza cu zahar si se portioneaza.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de cacao cu branza dulce" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Chec economic

Chec economic

Se topeste zaharul in apa pe foc si dupa ce devine limpede siropul (adica nu se mai vede zaharul

13 voturi    4 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Guguloae cu nuca de cocos

Guguloae cu nuca de cocos

Se dau prin masina de tocat biscuiti si nuca.separat se pun pe foc laptele.zaharul si cacaoa se fierbe

16 voturi    4 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

2 voturi

Ingrediente

  • Blat:
  • 3 oua
  • 2 linguri faina
  • 1 lingura cacao
  • 3 linguri cu zahar
  • un praf de sare
  • Umputura:
  • 400 g branza de vaci
  • un ou
  • o lingura cu smantana
  • 3 linguri cu zahar pudra
  • 50 g stafide
  • o lingurita esenta de rom
  • 1 plic zahar vanilat
  • un praf de sare

Raporteaza reteta

Retete
de gicuta
Cozonac Rosenkranz

Cozonac Rosenkranz

Laptele caldut il amestecam cu 3 liguri de zahar si drojdia. Intr-un castron se cerne faina,

12 voturi    5 comentarii
4h
Aluaturi si Foietaje
Strudel cu mere

Strudel cu mere

Merele se calesc cu zaharul dupa care se adauga scortisoara si zaharul vanilat. Din apa, ulei , zahar,

15 voturi    6 comentarii
3h
Retete de post
Tort cu crema de zahar ars

Tort cu crema de zahar ars

Crema: Cele 8 linguri de zahar se pun la caramelizat in cratita. Cand este gata se tapeteaza peretii

8 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Torturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Chec cu ciocolata si menta