autor:

» » Aperitive

Rulada cu branza si carne tocata

Autor: mihaela (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 29 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mihaela (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 29 aprilie 2009

Ingrediente
500 gr carne tocata, 50 gr pesmet, 1 ceapa verde tocata, 250 gr branza data pe razatoare, 2 catei de usturoi pisati, 2 linguri de mustar, 1 lingura de patrunjel tocat, 1 ou batut

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Amestecam intr-un bol toate ingredientele si le condimentam dupa gust, iar compozitia o turnam intr-o tava de chec unsa cu ulei sau unt si lasam la cuptor 20 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu branza si carne tocata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piftie de ciolan afumat

Piftie de ciolan afumat

Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l

47 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Drob de pui

Drob de pui

Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 500 gr carne tocata
  • 50 gr pesmet
  • 1 ceapa verde tocata
  • 250 gr branza data pe razatoare
  • 2 catei de usturoi pisati
  • 2 linguri de mustar
  • 1 lingura de patrunjel tocat
  • 1 ou batut

Raporteaza reteta

Retete
de mihaela
Oua umplute

Oua umplute

Se iau ouale si cu varful de la cutit si se in forma de coltisori la mijlocul oului. Cu galbenusul

0 voturi    4 comentarii
40 min
Aperitive cu oua
Aperitiv cu carne

Aperitiv cu carne

Se orneaza dupa preferinta.

1 vot    1 comentariu
10 min
Aperitive cu carne
Spaghete cu carne

Spaghete cu carne

Se fierb spaghetele dupa care separat se caleste ceapa impreuna cu carnea tocata, dupa ce sunt bine

10 voturi    4 comentarii
1h
Paste si pizza
Retete

din Aperitive cu carne

Crema de mascarpone cu ton Crema de mascarpone cu ton

Se pun intr-un castron bucatile de ton (scurse de ulei) din conserva si fileurile de ansoa cu putin ulei propriu si se zdrobesc cu furculita

21 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive
Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Chiftele in sos