Separam albusurile de galbenusuri, apoi le batem cu mixerul pana ce sa fac spuma. Adaugam zaharul, praful de copt, galbenusurile apoi faina, le amestecam cu mixerul timp de 3 minute si pe urma cacao.
Intr-o tava mare, rasturnam compozitia apoi o bagam in cuptor max 30 min. Intre timp preparam budinca de capsuni conform intructiunilor de pe plic .Lasam budinca sa se raceasca, dupa aceea amestecam cu mascarpone si adaugam zaharul vanilat, amestecam bine apoi dupa gust mai punem zahar.
Scoatem blatul din cuptor si il asezam pe un prosop umed, apoi rulam, dupa ce s-a racit intindem crema si rulam din nou si punem rulada intr-o farfurie de dimensiunea ei. La sfarsit decoram cu nuca de cocos.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra de chec bicolor pufos, jumatate alb si jumatate cu cacao, acoperit cu o glazura fina de ciocolata. Un...
Chec bicolor pufos cu glazura de ciocolata – reteta usoara si delicioasaIncearca reteta simpla de tocinei de cartofi, usor de preparat, crocanti si deliciosi. Cu doar cateva ingrediente economice...
Reteta simpla de tocinei de cartofi. Usor de preparat, deliciosi si economiciRasfata-ti familia cu o portie de peste cu roșii și usturoi la cuptor. Pregateste simplu si rapid pentru cei dragi o masa...
Reteta simpla si gustoasa de peste cu rosii si usturoi la cuptor: preparat sanatos si plin de savoareRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii