Separam albusurile de galbenusuri, apoi le batem cu mixerul pana ce sa fac spuma. Adaugam zaharul, praful de copt, galbenusurile apoi faina, le amestecam cu mixerul timp de 3 minute si pe urma cacao.
Intr-o tava mare, rasturnam compozitia apoi o bagam in cuptor max 30 min. Intre timp preparam budinca de capsuni conform intructiunilor de pe plic .Lasam budinca sa se raceasca, dupa aceea amestecam cu mascarpone si adaugam zaharul vanilat, amestecam bine apoi dupa gust mai punem zahar.
Scoatem blatul din cuptor si il asezam pe un prosop umed, apoi rulam, dupa ce s-a racit intindem crema si rulam din nou si punem rulada intr-o farfurie de dimensiunea ei. La sfarsit decoram cu nuca de cocos.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii