e amesteca toate intr-un castron timp de 2 min se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt pentru 15-20 de min(sa nu se arda fiindca devine casanta) cand este gata se rastoarna pe o folie de aluminiu.Crema:1 plic de crem ole de capsuni de la dr oetker,(preparat cu iaurt de capsuni in loc de lapte)cateva capsuni proaspetetaiate bucatele se amesteca in crema, se pune crema peste blat, se ruleaza, se pune deasupra frisca batuta, se glaseaza cu ciocolata topita si se orneaza cu 1/2 de capshuni din loc in loc!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii